İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

url yönlendirme engelleme

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir domain name'e (örneğin xyz.com) başka bir domain name'in (örneğin abc.com) yönlendirilmesini engelleyebilirmiyiz? engelleyebilirsek nasıl?

düzenleme: xyz.com benim müdahale edebildiğim bir domain, abc.com ise müdahale edemediğim, başkasını domaini.

O

OLTA

Misafir
ne yazıkki hayır...

google buna bir şekilde çözüm bulmalı yoksa etraf sahte prlerle dolacak...

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne türlü bir yönlendirme?

Frame / htaccess / javascript / php (header) / vs.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela domain kaydetti birisi abc.com diye. sonra da benim adresime (xyz.com) domain panelinden yönlendirdi. ama ben abc.com adresinden xyz.com adresime yönlendirme olmasını istemiyorum. bunu engellemenin yolu olabilirmi ki? mesela o adamın ns'leri tanımlasam buradan gelen refererları engelle desem çok saçma olur sanırım. ama nasıl.

M

Melvana

Misafir
NS ile uğraşmaya gerek yok, zaten bu konuda NS'den yapılabilecek birşey de yok.

Sayfalarınızın başına "eğer referer şu siteyse burada durdurma, direk şu siteye yönlendir" şeklinde bir kod eklersiniz ve böylece size yönlendirme yapmasını istemediğiniz domainleri direk yönlendirdiklerine pişman olacakları başka bir domaine yönlendirirsiniz.

A

..::aTi::..

Misafir
panel yönlendirmesinde referer bilgisi gidiyormuydu hiç denemedim gerçi ama teorik olarak gitmez gibi

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öyle bir kodu nereden bulacağımki, baktım sitelere hiç rastlamadım şimdiye kadar. panel yönlendirmesinde de zaten ns'leri değiştirme istiyorlar onun için bence referer gidiyordur. ama bu kodu nasıl bulacağım bu önemli.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
DNS (Cname) kayitlari uzerinden yonlendirilen bir domain referrer kodu verir mi? Vermez gibi geliyor bana.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dns kayıtlarından mı yönlendiriyor ki acaba? mesela onlinenic.com dns-diy.com üzerinden yönlendirme hizmeti veriyor. bu da vermez mi ki?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5