İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

USATURK.NET - Ortaklik

G

gonull

Misafir
Merhaba Arkadaslar

Ilk once sadece reklamdan ibaret bir mesaj gibi gorunse de aslinda sizinle paylasmak istedigim bazi fikirlerim var.

Benimde icinde oldugum bir grup gonullu birey hem Amerikadaki hem Turkiyedeki Turkleri ( aslinda hemen hemen herkesi) ilgilendirebilecek konularla bezenmis bir site hazirladi.

Suanda oldukca populer olan sitemiz bir ay gibi bir surede 1500 hit alir duruma geldi. Ancak biz yine de bununla yetinmeyip, burada web sitesi sahibi olan arkadaslarla ortak bir bag kurmak istiyoruz. Evet, sozum size, Amerika, Turkiye vb guncel konular, ilginc makaleler, eglence, spor, muzik, kultur, sanat gibi Yasama ve insanlara dair her sitenin sahibi bizimle link kurmaya davetlidir.

Ister [email protected] adresinden bize ulasin, isterseniz direk www.usaturk.net adresine gelip "bize ulasin" formundan mesaj atin, ister direk adres bankasina gidip, "diger" kategorisine web sitenizi ve aciklamasini kaydedin. Her 3 yontemde de sizinle temasa gecip, ya banner, ya da adres bankasinda uygun gorulecek kategorilerde sitenize yer verilecektir. Boylece Amerikadaki Turkler basta olmak uzere tum site kullanicilari sizin sitenizde asina olacaktir.

Amacimiz kuvvetli bir zincir olusturmak. Bu arada iyi.net e link ekleyemedik. Gecici olarak bu hizmet durdurulmus. Bu nedenle uzgunuz. Umariz hep birlikte bir ag olustururuz.

Ilginiz icin tesekkurler..

K

kaya_usa

Misafir
Ben baktim cok guzel bir tasarim olmus. Tebrik ederim..

Bizim sitede de suanda banner degisim sitemi uzerinde calismalar suruyor. En kisa zamanda bu degisime baslariz umarim.

Diger siteleri de bekliyoruz.

K

kaya_usa

Misafir
Bu sitenize de baktim cok hos guzel bir fikir..

Yerel bolgelerin sitelerini hazirliyorsunuz anladigim kadariyla..

Spirit5 ortak design sembolunu gordum o nedenle :)

Usaturk.net gerek Amerikadan gerek Turkiyeden ziyaretcilerine referans olusturmasi acisindan kaliteli bir toplist hazirlamakta..

Bildigim uzre oncelikle toplist acilacak. Aklinizda olsun bence cok faydali bir paylasim olacak. Siteleriniz cok faydali..

S

sitemerkezi.net

Misafir
sitem suanda yeni bir toplist oldugu icin promosyon ve tanitim ile ugrasiyorum. Eger sitenizin gunluk hiti 500'den fazla ise ve topliste uye olmasi dusunurseniz ana sayfamda sitenize ait bir banner gosteriliyor.

Degerlendireceginizi umuyorum.

www.sitemerkezi.net

M

mc_kudret

Misafir
Benim bi sorum olacak kaya_usa siteniz sanırım site sahibisiniz...
Daha önceden usaturk.net'i duymamıstım...
Yenimisiniz yoksa daha önceden varmıydınız...
Eger eskiyseniz daha önceden niye reklamınızı yapmadınız...

K

kaya_usa

Misafir
Sayin Sitemerkezi.net sahibi

teklifinizi iletecegim : )

K

kaya_usa

Misafir
mc_kudret' Alıntı:
Benim bi sorum olacak kaya_usa siteniz sanırım site sahibisiniz...
Daha önceden usaturk.net'i duymamıstım...
Yenimisiniz yoksa daha önceden varmıydınız...
Eger eskiyseniz daha önceden niye reklamınızı yapmadınız...

Oncelikle belirteyim ne sahibi ne de yoneticisiyim : ) Ancak editorlerinden birisiyim. Bu nedenle dolayli olarak yonetimde soz sahibi oldugum soylenebilir. Usaturk.net e kendi sitem gibi 'treat' ediyorum o ayri :D

Sitedeki genel aktivitem yazi ve haber yollamak, bunun yanisira genel internet bilgim sayesinde siteye yardimci olmak.

Sitenin editorleri olarak siteyi degisik platformlarda tanitmaya calisiyoruz. Site oldukca yeni bir site. Ancak ziyaretci sayisi, diger bir editorumuzun sitede yazisinda gecen rakamlara gore ayda 15 bin cogul 2000 tekil gosterim. Site yeni oldugu icin tanitimi da yeni. Ben de yeni uyeyim. Basarilarinizin devamini dilerim :D

K

kaya_usa

Misafir
Efes77|GS sitelerinizi Usaturk Secme Siteler Listesinde uygun kategoriler altina ekleyebilirsiniz. Toplist tabir edilen listemiz artik aktif.

Eminim ki Amerikada yasayan Turkler cografi bolgelerle ilgili sitelerinizi ilgi cekici bulacaktir.

K

kaya_usa

Misafir
levocan' Alıntı:
kaya bey ;
sizce benim sitem nasıl?

Site tanitimi basligindaki mesajinizin altina fikrimi belirttim. Siteniz guzel bir site olmus, ama kitlenizi daha belirgin kilmak gerekir diye dusunuyorum. Herseyden bir parca tarzi site sayisi o kadar cok ki, kendi alaninda uzmanlasmis sitelere cok cok ihtiyacimiz var.. Sizin de sitenizde ilk imaj olarak kitap konusu dikkatimi cekti ancak domain ismi ve sitenin ilk acilis halinden asil konunuza vakif olmak gercekten zor.

Zaman icerisinde siteniz yerli yerine oturacak, belirgin kitleniz olusacaktir. Size basari ve iyi calismalar diliyorum. Sitenizi kardes sitelerimize eklemek isterseniz bir bakin derim.

K

kaya_usa

Misafir
Sitemize yeni bölümler eklenmiştir.
Hepinizi üyelerimiz arasına katılmaya davet ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5