T
themaniac
Misafir
Face Sayfalarda Gizli Admin Tehlikesinin Son Magdurlarindan OLMAYIN!!!
Arkadaslar bildiginiz uzre bir sure once gizli admin olayi Facebook tarafindan kaldirildi. ANCAK Facebook'un kaldirdigi sadece yeni gizli admin atamasiydi. Yani eskiden duran gizli adminler halen aktive edilebiliniyor.
O ZAMAN NE YAPACAGIZ?
bu mevzuu bize 3 secenek birakiyor:
1- Gizli admin yasagi geldikten sonraki bir tarihte acilmis olan sayfalari almak
2- Gozumuzu karartip, paramizi riske atip o sayfayi calinma ihtimaline ragmen almak
3- Bir sure face sayfa alimindan uzak durmaktir ki bir dolandiricinin 10 gizli admini olsa ve 5 sayfasi olsa. Ancak o sayfalarini 2 kere satabilir. cunku her bir satista 1 gizli admini aciga cikacagindan, 5 sayfayi da iki kere satsa 10 gizli admini de aciga cikacaktir. ve o saatten sonra satacagi sayfada bir daha geri alinamayacaktir. Bu sebeple ya coook guvenilir olan kisilerden ve onlarin butun bilgilerini alarak yapin ticaretinizi. Yada bir sure face isini erteleyin.
Not: Bunlar benim dusuncelerim. Karsisina hic dolandirici cikmayan anlayamayabilir bu dediklerimi sacma bulabilir. Ben sadece kendi dusuncelerimi paylastim.