İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uyari!!!

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Vay be adamda ne azim varmış be. Tescilli dolandırıcı olmuş. (Okuduklarım doğru ise)

Birde şu dolandırıldım diyenlere şaşıyorum. Nasıl başarıyorsunuz ki her seferinde gidip ismi cismi markası belli olmayan kişilerden web hosting almaya. Sanırım bu zamanında yapamayacağınız ödeme korkusundan oluyor.

Bunada şaşıyorum bu hosting dolandırıcıları neden dolandırıyor ki ? sonuçta server a para verip host satıyorlar. İşleri güzelki o kadarda müşterileri var neden dolandırmak yerine işlerini iyi yürütüp hem riskten kurtulup, hem kazançlarını daha artırmazlarki ?

Bu işin keyfi tarafımı vardır sayın (Enis Okur vb.) gerçekten çok merak ediyorum.

sunupcuyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vay be adamda ne azim varmış be. Tescilli dolandırıcı olmuş. (Okuduklarım doğru ise)

Birde şu dolandırıldım diyenlere şaşıyorum. Nasıl başarıyorsunuz ki her seferinde gidip ismi cismi markası belli olmayan kişilerden web hosting almaya. Sanırım bu zamanında yapamayacağınız ödeme korkusundan oluyor.

Bunada şaşıyorum bu hosting dolandırıcıları neden dolandırıyor ki ? sonuçta server a para verip host satıyorlar. İşleri güzelki o kadarda müşterileri var neden dolandırmak yerine işlerini iyi yürütüp hem riskten kurtulup, hem kazançlarını daha artırmazlarki ?

Bu işin keyfi tarafımı vardır sayın (Enis Okur vb.) gerçekten çok merak ediyorum.

arkadaşım endınden emin konuşma hiç ummadığın taş baş yarar bi gün sende gelirsin birinin oltasına vay be benıde dolandırdılar sonunda dersin

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar uyuma diğil.. ancak biz sizin güvenliğinizi sağlamakla yükümlü diğiliz elbetteki kullanıcıları banlıyoruz.. ancak siz nasıl önceden tahmin edemiyorsanız bizde tahmin edemeyiz.. ve hiç kimseyi bu dolandırıcı olabilir mantıgıyla banlamaya hakkım oldugunu düşünmüyorum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.