İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uydu yayınları neden gitti?

ademcicek90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Selam arkadaşalr.. Bir hafta önce biz tv izlerken türkssat yayını kesti, şuan da iki gün önce yine kesti yine geldi ve şuan hiç yok yayın nedenini bilen var mi? uydu veya enten ile ilgili değil çünkü hiç oynanmadı onlarla biz izlerken oldu bu yayın kesintisi.. sadece hotbird yayını var.. yardım ederseniz sevinirim..Teşekkürler..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
İlk defa duyuyorum. Böyle birşeyle karşılaşmadım ben. Büyük ihtimalle sizle alakalı bir sorundur.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kablolarda sorun olabilir veya diseq bağlantısında. Şuan sorunsuz koyu bilal izliyoruz. Sorun sende.

ademcicek90

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyide ben birşey yapmadım ki ilerken gitti geldi gitti geldi pat bi daha gelmedi.. bu dediğim 1 haftada 3 defa oldu.. kablolarda sorun olsaydı hotbirdde giderdi.. başka bir yerde de olmuştu ev sahibi bana sordu anlar mıısn diye ewet dedim anlıyorumda ama bundan bi mk anlamadım :)

Ekleme: diseqi kontrol edicem bu arada her tavsiyeyi bilgiyi alıp öyle deneyim :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Canak antenmi oluyor bu uydu dedikleri.Öyleyse sinyali iyi alamadığı bir yerdedir git biraz titret belki düzelir.Diğer kanalların sinyal aralığı farklıdır büyük bii ihtimal.

ugrboz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bende d-smart var birde normal uydu ikisindede herhangibir sorun yok uyduda bağlantı sorunu vardır kablolarda veya rüzgar ya da başka birşeyden dolayı yönü değişmiş olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.