İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üye Başına 2.5 TL Kazanın, Referansınızın Referansından 2 TL Kazanın

gokay55

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NetPayAsist | Network Paylaşım Asistanı

Bu sistemde birbirinize destek olarak kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz Ödemiş olduğunuz katılım ücretleri ile hem kendi kazancınızı hemde bu sisteme katılan katılımcıların kazancını sağlamış olursunuz.

14 ŞUBAT 2013 TARİHİNE KADAR STANDART ÜYELİK ÜCRETİZDİR

Bir düşünün:

Standart üyelik yaptırdınız ve 10 TL yatırdınız.
Bu ücreti tekrar geri kazanabilirsiniz. Bunu için sadece sizin gibi düşünecek 4 arkadaşınızı yada 4 katılımcıyı sisteme dahil edin.
Sisteme Katılan Her üyenin Ödediği 10 TL'den 2,5 TL'si Sizin Hesabınıza aktarılır
1. Kademe Alt üyelerinizden 2,5 TL gelir elde edeceksiniz toplamda 10 TL hesabınıza eklenmiş olacak.Böylece Sisteme Katılırken ödediğiniz parayı geri almış olacaksınız.
Bundan sonrası daha kolay artık gelir elde etmek için sisteme istediğiniz kadar üye davet edebilirsiniz.Her davet ettiğiniz üyeden 2,5 TL gelir elde edeceksiniz.

Sistem tamamen katılımcıların kendi rızaları ile katılmaları sonucu birbirimize yardım etmemiz anlamını taşımaktadır.

Sistem bukadarla sınırlı değil tabiki.
Şuan sadece 1. AltÜyelerimizden Kazandık.

Sizin gibi sisteme üye olan katılımcılar yatırdıkları 10 TL'yi geri kazanmak isteyeceklerdir. Bunun için onlarda 4 Katılımcı sisteme davet edeceklerdir.Sisteme katılmalarını sağladıkları her katılımcı sizin 2. Alt Üyeniz alarak kaydedilecektir. 2. Alt Üyelerinizin her birinden 2,5 TL gelir elde edeceksiniz.

Böylece her katılımcınızda 10 TL Toplam 4 Katılımcınız olduğu için toplamda 40 gelir elde etmiş olacaksınız.

Artık hesabınızda 40 TL bakiyeniz var. Siz sadece 4 üye katarak hem yatırdığınız parayı geri aldınız hemde 40 TL gelir elde ettiniz.

Bu hesaplama minimum düzeyde olan hesaplamadır.
2. Kademe Alt üyenizin üyeleri sizin 3. Kademe alt Üyeniz olacak ve her birinden 2 TL kazanacaksınız.
3. Kademe Alt üyenizin üyeleri sizin 4. Kademe alt Üyeniz olacak ve her birinden 1 TL kazanacaksınız.
4. Kademe Alt üyenizin üyeleri sizin 5. Kademe alt Üyeniz olacak ve her birinden 0,6 TL kazanacaksınız.

40 TL size küçük bir miktar olarak görünsede her alt üye katılım ücretini geri kazanmak için 4 üye kattığında toplam kazancınızı hesaplamak biraz zaman alabilir.

Örnek Kazanç Tablosu

BEN -10 TL yatırdım 4 üye sisteme dahil ettim
1. Kd. Alt Üyelerden 2,5 + 2,5 + 2,5 + 2,5 = 10 TL geri kazandım 4 üyem oldu
Her alt üyem de yatırdığı parayı geri kazanmak için 4'er katılımcı ekledi.
Eklediği her üye benim "2. Kademe Alt Üye"lerim oldu. 2. Kd. Alt Üyeden
2,5+2,5+2,5+2,5 2,5+2,5+2,5+2,5 2,5+2,5+2,5+2,5 2,5+2,5+2,5+2,5 = 40TL tekrar kazandım
16 üyem daha oldu
Her alt üyesi 4 katılımcı daha ekledi ve 16x4 64 üyem daha oldu
3. Kd. Alt Üyenin her birinden 2 TL tekrar kazandım
her bir üyeden 2 TL kazandığımda
Toplam 128 TL daha kazanmış oldum
Hesabımda 10+40+128=178 TL birikmiş oldu

4. Alt üyeden 1 TL daha ve 5. Alt üyeden 0,6 TL daha kazandığımızı düşünürsek
Toplamda 1048 TL Hesabımızda birikmiş olacak
Bu sadece sisteme 4 üye kattığımızda oluşan kazanç
Eğer Premium üyelik alırsak 6. ve 7. alt kademe üyelerden de kazanç elde edeceğimiz için
Toplamda 3600 TL ye ulaşmak mümkün.

Ödemelerinizi Kredi Kartı ile veya PAYPAL Hesabınız ile yapabilirsiniz.

REFLİ LİNK : TIKLAYINIZ

Refsiz Link : Tıklayınız

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5