İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üyelerime toplu email nasil atarim?

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Merhabalar 25.000 üyeli bir sitem var üyelerime bilgi mahiyetinde email atmak istiyorum ama host firmam toplu email yollamaya müsade etmiyor günlük 300 email filan diyor.Üyelere nasil toplu email atabilirim bununla ilgili tiyolar verebilcek arkadaslar varmi acaba?

byokan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenizin özelliği nedir vbulletn vs.vs.?

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
hostgatordan baby paket al paso mail at buarada vbulletin kullanicilari iyinet gelmeye basladi :)) vb destek siteleri iyi destek vermiyor galiba

yanlismiyim savas

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Firma degistirince 25.000 üyeye ayni anda email yollayabilirmiyim öylemi diyorsunuz?O zaman hosting bölümünde bir konu acayim ve bunu hosting firma sahiplerine bir sorayim.

İsterse 1 milyon üye olsun çalıştığımız kurum var biz istediğimiz gibi atıyoruz mesela ama dedicated'in varsa yolla kime ne? Ama host veya vps'de sıkıntı olabilir tabi.

hostgatordan baby paket al paso mail at buarada vbulletin kullanicilari iyinet gelmeye basladi :)) vb destek siteleri iyi destek vermiyor galiba

yanlismiyim savas

Bilemeyeceğim : )
Sadece iyinet ve vborg böyle iyi : )

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10

yanlismiyim savas

vb destek siteleri coluk cocugun elinde kalmis azicik vbulletinden anlayani mod yapmislar( BlackThorn iyi bilir bir dönem bir siteden taniyorum kendisini).Konu aciyorsun ilgilenen yok diyorsunki arkadaslar neden yardimci olmuyorsunuz modlar sizin hamalinizmi diyor tutup banliyorlar.
Neyse ben hala toplu email yollamanin yollarini ariyorum üyeler cok uyumaya basladi uyandirmam lazim

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Evet orjinal vb sistemini kullaniyorum eklentiyi kurayimda sonucta yinede host üzerinden gidecek emailler öyle degilmi?Kisitlama olacagini tahmin ediyorum host tarafindan onlara tekrardan sormam lazim gibime geliyor.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Benim bildiğim kısıtlama SMTP e-postalarında oluyordu ama normal orijinal vB kısıtlaması şöyledir yani yolladıkça izin verilen dışına çıkınca şişme yapabilir böyle birşey olabilir işte bu cronlayıcı şişmeyi önlüyor. Hala tam emin değilim, dediğim gibi hiç yaşamadığım için şimdi konuşuyorum bu yüzden dene diyorum olmazsa eğer host firman ile gereğini konuşursun olur biter ama bana sorarsan biraz kötü birşey bu. Yani sınırlama olmaması lazım şayet yeterince para ödüyorsan eğer.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Benim bildiğim kısıtlama SMTP e-postalarında oluyordu ama normal orijinal vB kısıtlaması şöyledir yani yolladıkça izin verilen dışına çıkınca şişme yapabilir böyle birşey olabilir işte bu cronlayıcı şişmeyi önlüyor. Hala tam emin değilim, dediğim gibi hiç yaşamadığım için şimdi konuşuyorum bu yüzden dene diyorum olmazsa eğer host firman ile gereğini konuşursun olur biter ama bana sorarsan biraz kötü birşey bu. Yani sınırlama olmaması lazım şayet yeterince para ödüyorsan eğer.

Tesekkür ediyorum ilgin icin senelik 400tl ödüyorum bilmiyorum yeterince ödüyormuyum.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Rica ederim de, çok az ödüyorsunuz :) Sitenizin hiti günlük tekil nedir? Ayrıca sunucu özelliklerini yazar mısınız.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Rica ederim de, çok az ödüyorsunuz :) Sitenizin hiti günlük tekil nedir? Ayrıca sunucu özelliklerini yazar mısınız.

10 gün önce yasadigim host problemlerinden önce günlük 4-5k hitim oluyordu malesef suanda bir hayli düsüs yasiyorum.Kullandigim paket asagida.

Premium-1 -
100 GB Web Alanı
500 GB Trafik (Aylık)
%20 CPU (İşlemci) Limiti
%99.9 Uptime Garantisi
Limitsiz Alt Özellikler
cPanel 11 Türkçe
Hazır Site Kurulum Aracı
Hazır Web Tasarım Aracı
Günlük/Haftalık/Aylık Yedekleme

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Teşekkürler.
Şimdi size özel mesaj atıyorum bakarsınız. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.