Duyuru Üyelerimiz için Rep sistemini aktif ettik , nasıl Rep verirsiniz ?

Rep sistemi faydalı olur mu ?

• Evet

Kullanılan: 42 59.2%
  • Hayır

Kullanılan: 29 40.8%

• Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .
0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba değerli üyelerimiz ;

Üyelerimizin her konuda ve/veya mesaj'da değerlendirmede bulunabilmesi için Rep sistemini aktif duruma getirdik.Böylece üyelerimiz rep durumlarına göre değerlendirilicek ve iyinet webmaster forum yönetimi tarafından en iyi (+)rep alan üyemize 6 aylık Gold Üyelik(Süpriz Hediyeler) verilicektir.Kaliteli konular beraberinde sizlere (+)Rep getiricektir, Rep kullanımlarını verebildiğiniz gibi geride alabilirsiniz, konuların kalitesine dikkat etmeye özen gösterelim (+)Rep verirken.

Peki ya (-)Rep alan üyelerimiz ne olucak ? diye sorar gibisiniz duyuyorum, onları falakaya yatırıcaz arkadaşlar en çok (-)Rep alan üyemizi forumdan 1 ay uzaklaştırıcaz, tekrar üye olurum diye düşünmesin sakın, IP çakışması olursa özellikle onu takip ederim :)

Biz iyinet webmaster forumu olarak kullanıcılarımızın , isteği doğrultusunda hareket etmeye devam ediyoruz, sonuç olarak kullanıcılarımızın fikirleri ve iyinet webmaster ailesinde görmek istediği hertürlü olumlu olumsuz düşünceyi almaya açığız. " Eliştiri almayan bir sistem , asla başarıyı tadamaz " kavramı çok önemlidir.Şimdi sizlere Rep sisteminin resimli açılımını yapcağım bu şekilde vbulletin 4.2 sisteminin ne kadar düzenli ve kullanabilir olduğunun farkına varıcaksınız.Örnek olarak Rep'i benim konumda uygulayabilirsiniz (+)Rep isterim:ehule

Öncelikle rep vereceğiniz mesajı veya konunun içeriğine girelim ;

Rep Sistemi Resimli Anlatım :

Ekli dosyayı görüntüle 5437

Rep vermeyi anladıysanız şimdide Rep seviyelerine gelelim :) işin en heycan verici noktası ;

Her (+)Rep alışınızda Level atlayacaksınız ve işte Level atladğınızda olacaklar..

• Level 1 : henüz Rep ailesine girememiş :(
  • Level 2 : iyinet Rep ailesine giriş yaptı :)
  • Level 3 : iyinet Rep ailesine giriş yaptı :)
  • Level 4 : iyinet Rep ailesine giriş yaptı :)
  • Level 5 : Rep'de level atladı..
  • Level 6 : Rep'de level atladı..
  • Level 7 : Rep'de level atladı..
  • Level 8 : Rep'de level atladı..
  • Level 9 : Rep'de level atladı..
  • Level 10 : Rep benim işim =)
  • Level 11 : Rep benim işim =)
  • Level 12 : Rep'de lider..
  • Level 13 : Rep'de lider..
  • Level 14 : Rep'de lider..
  • Level 15 : " Rep'de KRAL Benim " dedi..

Arkadaşlar Rep sıralamamız bu şekilde, Level 15 " Rep'de KRAL Benim " dedi.. Sloganını yakalayan ilk üyemize 6 aylık Gold Üyelik verilicektir..

Herkez merak ediyor, bu level atladığımızı nasıl farkedicez diye hemen resimle gösteriyorum..

Ekli dosyayı görüntüle 5438

Herkeze iyi forumlar :tili

0
Yasakli Uye
İyi olmuş gerekli bi özellikti. İlk repi vermeye yeticek mi bakalım deneyim puanı sizde deneyelim:p

• Beğen
Reactions: Eif
0
Yasakli Uye
Beğen eklentisi varken rep olayına ne gerek vardı anlamadım.

0
Onaylı Üye
Üye
Sana göre yanlış olan konularıda -Rep vererek değerlendirebilirsin, toplum tepkisi denen birşeyi ölçmek amacıda güdülebilir.Rep olayıyla beğen eklentisini bir birinden ayıran bir sürü özellik var 2 si çok ayrı bir konu..

iyi forumlar..

0
Onaylı Üye
Üye
Herkes dürüst olacaksa çok güzel bir uygulama.

0
Onaylı Üye
Üye
Bana rep vermeyen ...
:)

0
Onaylı Üye
Üye
Güzel bir uygulama fakat cezalandırma sistemi olmamış bence yani daha önce herkes tecrübe etmiştir bir üyeyle kavga edersin ve o da pislik olsun diye tüm verebildiği mesajlarına - rep verir illa ki böyle bir uygulama olacaksa buna da çözüm gelmeli.

0
Yasakli Uye
Hayırlı ugurlu olması dileğiyle, yeniliklerimiz her geçen gün devam edecek olup; Siz değerli iyinet kullanıcıların gerek huzuru gerek ise güvenilir bir şekilde ticaretlerinin gerçekleşmesi ve şikayet, öneri gibi taleplerinize seri bir şekilde hızlı yanıt verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Teşekkür ederiz.

Domain Avcısı
Onaylı Üye
Üye
hayırlısı, eski günlerine dönüş yolu açık iyinet için.

Geri