İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üyelik Sırasında E-Posta Aktivasyonu

KIRMIZI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Herkese iyi akşamlar.

Benim sorum vBulletin de üyelik sırasında girilen e-posta adreslerine aktivasyon mail i yollama ile ilgili.Sorun şu ki Panel den gereken ayarları yapmama rağmen üyelik sırasında e-posta gönderilmiyor. Konu ile ilgili hosting ile görüştüğümde bana Smtp yapılandırması için bazı kodlar gönderdiler fakat bu hazır scriptler için değildi.Bunu belirttiğimde ise bana internetten konu ile ilgili araştırma yapmamı önerdiler...

Yaptığım bir kısım araştırmadan sonra g-mail in smtp servisi sağladığını öğrendim ve bir g-mail hesabı edindim.Bu şekilde ayarlarımı tekrar düzenlememe rağmen,kayıt sırasında mail gönderildi bilgisi gösteriliyor fakat adrese gelen hiçbirşey yok.

Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Önerilerinizi ya da benzer bir olayın daha önceden denenmiş bir çözümü varsa bilen yazabilirmi acaba ?

İyi forumlar.

eligran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bendede aynı sorun var windows sunucularda genelde vbulletin bir çok hata veriyor ben sunucu değiştireceğim sanada tavsiyem değiştir seo da verim alamazsın eklentilerde hata alırsın buna benzer birçok olayla karşılaşacaksın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5