Üyelik sisteminin değişme şansı varmı?

0
Onaylı Üye
Üye
Şablona uygun neredeyse her konu onaylanıyor. Onaylanmış her davetiye talebi konusuda yüksek oranlarla karşılığını buluyor. Bence şikayet edecek birşey yok.

0
Onaylı Üye
Üye
Nasıl yani davetiye verince o forumdan banlanınca bizdemi banlanıyoz :D :)

evet zaten davetiye sistemin en güzel yanı burası. Referans olduğunuz kişinin bütün sorumluluğunu almış bulunuyorsunuz. O kişinin yaptığı bir hatada sizde ceza alıyorsunuz.

0
Onaylı Üye
Üye
gerçekten güzel bir sistem gerçekten

0
Onaylı Üye
Üye
Bence başka forumda dolandırıcılık yapmış kişiyi bu forumdada barındırılmamalı çünkü bugün orda vurgun yapan yarın burada yapar, bu konuda hassas olmalıyız.

0
Onaylı Üye
Üye
Bence başka forumda dolandırıcılık yapmış kişiyi bu forumdada barındırılmamalı çünkü bugün orda vurgun yapan yarın burada yapar, bu konuda hassas olmalıyız.

Varsa kanıtınız ve bildiğiniz isimler, her zaman paylaşmanızdan yanayız. Biz gerekeni yaparız korkmayın.

0
Onaylı Üye
Üye
Davetiye sistemi forumun sağlığı açısından iyi

0
Onaylı Üye
Üye
Varsa kanıtınız ve bildiğiniz isimler, her zaman paylaşmanızdan yanayız. Biz gerekeni yaparız korkmayın.

hım, geçen burda birisi paylaşmıştı bir arkadaşta diğer forumlar bizi ilgilendirmez şeklinde terslemişti, ben elimden geldiğince size kanıtlarla birlikte haber ederim temiz bir forum için gerekeni hepimiz yapmalıyız diye düşünüyorum. iyinet'in farkıda bu olsa gerek kimseden çekinmeden temiz bir forum ortamı yaratabilmesi.

F
Franco
Misafir
Neyse ya mod arkadaşlar isterse konu kilitlenebilir. Ben zaten burdayım üye olmuşum niye milleti düşünüyomki :D

0
Onaylı Üye
Üye
Kalkmalı deil fakat iyinet ın davetiye sistteminde biraz oynamalı.Çünkü çok çabuk davetıye kazanılıyor bence..Davetiye kazanmak daha zor olduğu az kazanıldığı için böylece herkese davetıye verılmez sadece Arkadaşlara vs. verilir
Ama bencede her önüne gelen davetıye alabılıyor açıkcası pek iyi gidiyor gibi değil...

0
Onaylı Üye
Üye
umarım değişmez bu şekil çok güzel

0
Onaylı Üye
Üye
Gereksiz bir düşünce. Davetiyeli sistem en güzeli..

Geri