İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uygulama İndirme-Satın Alma Scripti Yazdırılacak

HiTBuLL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Android uygulamaları indirmek için bir sistem yazdırmayı düşünüyorum.Bütçemi belirlemeden önce siz değerli coderlardan da tahmini bir fiyat almak istedim.

İstediğim özelliklerin bazıları:

-E Mail Onaylı Üyelik sistemi

-Gelişmiş Admin paneli

-Kategori sistemi

-Sef Url Sistemi

-Ücretli uygulama satmak için paypal entegrasyonu(Uygulamayı alacak kişi önce paypaldan ödeme yapacak sonra da eşsiz indirme linki oluşacak)*

-Dosyayı satın alan kullanıcı aynı dosyayı indirebilicek.

-İndirilme sayacı olacak(popüler dosyalar)

-Editörün tavsiyeleri bölümü.

-Sonradan geliştirilebilir olursa çok iyi olur

-Admin panelinde eklenen program için ekran görüntüsü ekleme,uygulama hakkında bilgi ekleme,uygulama dosyasını yükleme,uygulamanın barkodunu yükleme bölümü olmalı.

-Uygulama sayfasında paralı uygulamalar için satın al butonu olacak,satın al butonuna tıklandığında paypala yönlendirilip,ödeme gerçekleşince siteye gidip download eşsiz download linki oluşacak

*Biraz daha açmak gerekirse,her download için farklı link oluşturulacak,aynı link sadece bir kez kullanılabilecek.

Paypal'lı madde en önemlisi,diğerlerinde esneme olabilir.

Fiyat için en yüksek bütçem 500 TL.

Şimdilik sadece fiyat teklifi almak istiyorum.Uygun gelen arkadaşla anlaşırız umarım.

Teklifleri pm olarak gönderirseniz sevinirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.