İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

uygun fiyat DoMaiN

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar en uygun yıllık fiyata domain nereden alabilirim lütfen önerilerinizi yazın ...

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bişi sorcam bedava host veren siteler varya, yahoo dan domain alınca bu bedava hostlara yönlendirebilirmiyim ?*

G

guajira

Misafir
cscodes' Alıntı:
peki bişi sorcam bedava host veren siteler varya, yahoo dan domain alınca bu bedava hostlara yönlendirebilirmiyim ?*

evet yönlendirebilirsin. ama şöyle bi sorun var:
1- normal yönlendirirsen www.DOMAINADI.com yazan kişiyi direkt http://DOMAINADI.sitemynet.com adlısitene yönlendirir yani explorer çubuğunda mynetli sitenin adresi görünür.
2- maskeli yönlendirme diyede bi olay var. bunda da explorer çubuğunda sürekli olarak www.DOMAINADI.com çıkar ancak bu durumda da yahoo sponsorlarının reklamlarını yayınlamak gibi pis bi durum var.

ancak eğer istersen bannerımı yayınlaman karşılığında bedava host açabilirim. tabi siteni bi görmem gerek. boyutu, hiti vs.?

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dotum 1-2$ için uğraşma... Yahoo'dan transfer belalı bir proses olacaktır kanaatimce. Gerçi şu anki şartlarını bilmiyorum ama bir zamanlar yahoo kullanırdım ve kurtulmak oldukça zor oldu :(
Domainler zate 7-8$ seviyelerinde 1-2 domain alacaksan doğru dürüst bir rifma ile çalış derim.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahoo! ayrıca url forward hizmeti karşılığında alta yüksekliği 40px kadar bir frame atıyor..

Tavsiyem

GoDaddy
mydomain
Onlinenic
enom

E_AYDAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
~Aykut' Alıntı:
türk ticaret net dışında heryeri tavsiye ederim ..

neden? türkticaret 1 numara olmasına karşın bunun dışında heryeri tavsiye ederim diyosun ?*

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5