uygunteklif tarzı script yazabilecek arkadaşlar

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba arkadaşlar, uygunteklif . com tarzı php/mysql script yaptırmak istiyorum. uygun teklif'e ekstra olarak daha düzgün bir tasarım ve birkaç ufak değişik özellik ekletmek istiyorum..

fiyat, süre ve referanslarınızı konuya yazarsanız veya p.m atarsanız sevinirim..

0
Onaylı Üye
Üye
site içeriğinden bahseder misin özellikleri nedir ne olacak olmayacak vs.

0
Onaylı Üye
Üye
bir kurumsal üyelik ve birde bireysel üyelik olacak.. firmalar yaptıkları işe göre herhangi bir kategoriye üye olacak ve o kategori ile ilgili bireysel kullanıcıların istediği taleplere teklif verecekler.. ve bu teklifler mail yolu ile bireysel kullanıcıya iletilecek ve aynı zamanda panelinde görecek..

0
Onaylı Üye
Üye
destek [at] omakbilisim . com eklerseniz detayları görüşebiliriz

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba arkadaşlar, uygunteklif . com tarzı php/mysql script yaptırmak istiyorum. uygun teklif'e ekstra olarak daha düzgün bir tasarım ve birkaç ufak değişik özellik ekletmek istiyorum..

fiyat, süre ve referanslarınızı konuya yazarsanız veya p.m atarsanız sevinirim..

pm attım...

0
Onaylı Üye
Üye
henüz kimse ile anlaşılmamıştır başvuruları bekliyorum..

0
Onaylı Üye
Üye
PHP + MySQL + Ajax alt yapısı ile, 2 ay süre ile, 3500YTL'ye yapabilirim. İşe başlarken masrafları karşılamanız durumunda noterde sözleşme yapabiliriz. İş başlangıcında ücretin yarısı, bitiminde kalan kısımı alınır. Elimde şu anda iş olduğu için en erken 15 gün sonra başlayabilirim.

Geri