Dün Geçe Bir Rüya Gördüm Arkadaşlar. Uzun Bir Koridordan Geçiyordum Ama Ordan Yürümüyordum Sadece Orayı Uzaktan Görmüştüm. Ve Orda Bir İnsan Gördüm Siyah Giysilerle Giyinmiş Tabi Aynı Resimdeki Gibi Göstermeye Çalıştım Sizede Benzedi Az Çok, Sonra Rüyamda Onu Görünce Direk Uyandım Ve Ne Olduğunu Anlamadan Üzerimden Kamyon Geçti..
Şaka Tabi. :harika: Hahaha! :hmmm:
Uyandıktan Sonra Tekrar Uyudum Bi Bakmışımki Zombilerle Savaşıyorum. 2 Tane Kadın Var Tanımıyorum Sanırsam. Bide Ben Tek Başımayım Nasıl Bir Rüyaydı Anlamadım Koridor Çok Uzundu Ve Üst Duvar Köşelerinden Yeşil Birşey Akıyordu. Ve Yerler Betondu Aynı Siyah Beyaz Kareli Olurya İşte Onlardan Uzun Bir Koridor Düşünün Ve 1 Tane Lamba Yanıyor Tam Ordada. Ve İlerde Bir Karartı Görüyorsunuz? Size Sorum:
O An Napardınız? (Uyanmasaydınız.)
Şaka Tabi. :harika: Hahaha! :hmmm:

Uyandıktan Sonra Tekrar Uyudum Bi Bakmışımki Zombilerle Savaşıyorum. 2 Tane Kadın Var Tanımıyorum Sanırsam. Bide Ben Tek Başımayım Nasıl Bir Rüyaydı Anlamadım Koridor Çok Uzundu Ve Üst Duvar Köşelerinden Yeşil Birşey Akıyordu. Ve Yerler Betondu Aynı Siyah Beyaz Kareli Olurya İşte Onlardan Uzun Bir Koridor Düşünün Ve 1 Tane Lamba Yanıyor Tam Ordada. Ve İlerde Bir Karartı Görüyorsunuz? Size Sorum:
O An Napardınız? (Uyanmasaydınız.)