İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uzun Bir Koridorda Yürüyorsun Ve Aniden...

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Dün Geçe Bir Rüya Gördüm Arkadaşlar. Uzun Bir Koridordan Geçiyordum Ama Ordan Yürümüyordum Sadece Orayı Uzaktan Görmüştüm. Ve Orda Bir İnsan Gördüm Siyah Giysilerle Giyinmiş Tabi Aynı Resimdeki Gibi Göstermeye Çalıştım Sizede Benzedi Az Çok, Sonra Rüyamda Onu Görünce Direk Uyandım Ve Ne Olduğunu Anlamadan Üzerimden Kamyon Geçti..

Şaka Tabi. :harika: Hahaha! :hmmm:

zsmx76.png

Uyandıktan Sonra Tekrar Uyudum Bi Bakmışımki Zombilerle Savaşıyorum. 2 Tane Kadın Var Tanımıyorum Sanırsam. Bide Ben Tek Başımayım Nasıl Bir Rüyaydı Anlamadım Koridor Çok Uzundu Ve Üst Duvar Köşelerinden Yeşil Birşey Akıyordu. Ve Yerler Betondu Aynı Siyah Beyaz Kareli Olurya İşte Onlardan Uzun Bir Koridor Düşünün Ve 1 Tane Lamba Yanıyor Tam Ordada. Ve İlerde Bir Karartı Görüyorsunuz? Size Sorum:

O An Napardınız? (Uyanmasaydınız.)

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
çarşafı yorganı kontrol ettinmi belki kaçırmışsındır ben rüyayı görmediğim hadle korktum :S

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
izlediğin dizi film ve metin 2 den kaynaklanıyor bu

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
metin2 oynamam korku filmi izlemem, cs 1.6 oynarım bu aralar bilardo ve pokere merak sardım. öylebir geçer zamanki ve üsküdara giderken vb.komik, ve dram türü dizileri izlerim.

türkiyenin önemli okulları arasında olan bir kolejin matematik hocası söyledi bana metin2 de çok subliminal mesajlar var dedi cs 1.6 dada var dedi.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Ben 1 hafta önce bi rüya gördüm kalktığımda parmaklarımı filan kontrol ettim acaba kopuk bir yer varmı diye hala etkisindeyim :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.