- Reaction score
- 0
Bu güne kadar internet üzerinden gördüğüm en kazançlı sistem ve 15 günde hemen geri dönüşüm sağladı. İnternette ördüğünüz diğer dönüşüm programlarına benzememektedir.
17.08.2016 da sisteme 5 jetonla girdim ve 15 gün sonra ilk ödememi aldım ödeme kanıtı fatura web sitemde yer almaktadır.
2011 yılında reklam şirketi olarak kurulmuştur. 2011 de müşterileriyle reklam vereceği dünya çapındaki sitelerin arasında bir nevi aracı şirket gibi çalışarak reklam platformlarında çok iyi bir isim yaptı ve mayıs 2015 te affiliatesistemine girmeye karar verdi. Mayıs 2015'te çalışmalarını başlatan şirket ocak 2016 tarihinde kapılarını affiliate açarak çok iyi bir kazanç sistemi ile insanlara çok güzel paralar kazandıracak bir sistem kurdu.
Biraz sistemin işleyişinden bahsedeyim.1 paket fiyatı 50 dolar paketin ölüm süreci 600 gün bir paketten 250 dolar kazanıyorsunuz 20 ay boyunca,şöyle bir şey var sistemde günlük kazancınızın yarısı çekim bölümüne gidiyor,yarısı havuz bölümüne gidiyor havuz bölümünde biriken parayı paket almak için kullanıyorsunuz. Yatırdğınız parayı 5.5 ay gibi bir zamanda amorti ediyor.100 paketle başlayan biri 9 ay gibi bir zamanda diamond seviyesine ulaşıp günlük 250 dolar para çekebilir ayda 7500 dolar eder.Paket süresi 20 ay toplam 11 ay 7500 dolar çekeceksiniz. Toplamda 82.500 dolar kazanacaksınız minimum
Ortaklık Programı Nasıl İşliyor?
1nci hattınızdan %12 kazanç alt üyeniz 50 dolarlık paket alıyor bize 6 dolar komisyon gelir.
2nci hattınızdanda %12 kazanç aynı şekilde 50 dolarlık pakete 6 dolar komisyon
3ncü hattınızdan ve 4ncu hattınızdan her paket alımından 1 dolar mentor bonus alıyorsunuz 500-750-1000 paket olduğunda mentor bonusu yukselecektir.
Kısaca Şirket toplu reklam alanı satın alıyor, Google, Facebook, Yahoo, Yandex, Twitter gibi ünlü sitelerin reklam yerlerine aylık 7 Milyon Dolardan fazla para ödeyerek satın alıyor ve dışardan firmalara bu yerleri kiralıyor, bizden aldığı 50 Dolarlık reklam paketlerinide bu ödemeleri yapmak için kullanyor ve bunun sayesinde ödeme yapıyor..
*Kurulus tarihi 2011
*Firma 3 köklü holdingin birleşimi ile oluşmaktadır.
*Firma etkin sosyal ağlardan ve google den toplu olarak reklam alanları satın alıp. Bu alanları şirketlere kiralıyor.
*Firmanın işviçre borsasında 10 bin franklık hissesi var.
*Uzun vadeli kazanç planı ile gerçek bir şirket.
*Herhangibir reklam izlemeye yada süreli online olmaya veya ürün satmaya gerek yoktur.
* Sistemde Tek paket cinsi mevcut 50 $ lık. Yani en düşük sisteme giriş paketi 50 $
*Ödemeler 20 $ ve üzeri olduğunda çekiliyor.
*30 bin üyeye sahip
*Aylik 7 milyon dolar ciro
*Facebook,Google,vb.. 120'ye Yakın Şirketle Çalışır
*4 ayda ödenen komisyonlar 14 milyon dolar
*Alinan reklam paketlerinin tanesi 50 Dolar Getirisi Günlük 1.5TL Yani Hiç birşey yapmasanız Günlük Bu kadar kazanacaksınız ve bu 600 Gün Boyunca
*Paket süresi 600 gün 1 paketin toplam getirisi 300 dolar
*Ekipsiz 1000 pakete ulasildiginda 7500 dolar aylik gelir
*1inci hattinizdan %12 komisyon
*2inci hattinizdan %12 komisyon aliyorsunuz
*3üncü ve 4üncü hattinizdan paket basi 1 dolar mentor bonusu kazaniyorsunuz
*Ekip yapma zorunlugu yok
*Kazancinizi istediginiz zaman cekebilirsiniz !!!
*Üyelik ödemesi yok
*Eğer Üye Kayıt Ederseniz Üyelerinizin Yatırımlarından Çok Güzel Primler Kazanırsınız
Bu da kazancınızın çok daha yüksek olmasını sağlar Örnek Olarak Bir Kişi Davet Ettiniz Ve 1 paket(jeton) Aldı bunun 6$ Yani 18 Tl Size Gelir
Bırakın Herkes Kazansın
*Hemen Kayıt Olun Ve Başlayın
ŞOK KAMPANYA...
Web sitemizde kazanç sisteminin 20 Dk lık türkçe tanıtım videosu ve ödeme kanıtlarına ulaşabilirsiniz.
Her türlü kafanıza takılan sorularınız için:
Whatsapp: 0533 913 93 50
Tel no: 0533 913 93 50
mail: [email protected]
Getmyads ye üye olmak için tıklayın.
Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/Web-Girisimcilik-332031723800398/
17.08.2016 da sisteme 5 jetonla girdim ve 15 gün sonra ilk ödememi aldım ödeme kanıtı fatura web sitemde yer almaktadır.
2011 yılında reklam şirketi olarak kurulmuştur. 2011 de müşterileriyle reklam vereceği dünya çapındaki sitelerin arasında bir nevi aracı şirket gibi çalışarak reklam platformlarında çok iyi bir isim yaptı ve mayıs 2015 te affiliatesistemine girmeye karar verdi. Mayıs 2015'te çalışmalarını başlatan şirket ocak 2016 tarihinde kapılarını affiliate açarak çok iyi bir kazanç sistemi ile insanlara çok güzel paralar kazandıracak bir sistem kurdu.
Biraz sistemin işleyişinden bahsedeyim.1 paket fiyatı 50 dolar paketin ölüm süreci 600 gün bir paketten 250 dolar kazanıyorsunuz 20 ay boyunca,şöyle bir şey var sistemde günlük kazancınızın yarısı çekim bölümüne gidiyor,yarısı havuz bölümüne gidiyor havuz bölümünde biriken parayı paket almak için kullanıyorsunuz. Yatırdğınız parayı 5.5 ay gibi bir zamanda amorti ediyor.100 paketle başlayan biri 9 ay gibi bir zamanda diamond seviyesine ulaşıp günlük 250 dolar para çekebilir ayda 7500 dolar eder.Paket süresi 20 ay toplam 11 ay 7500 dolar çekeceksiniz. Toplamda 82.500 dolar kazanacaksınız minimum
Ortaklık Programı Nasıl İşliyor?
1nci hattınızdan %12 kazanç alt üyeniz 50 dolarlık paket alıyor bize 6 dolar komisyon gelir.
2nci hattınızdanda %12 kazanç aynı şekilde 50 dolarlık pakete 6 dolar komisyon
3ncü hattınızdan ve 4ncu hattınızdan her paket alımından 1 dolar mentor bonus alıyorsunuz 500-750-1000 paket olduğunda mentor bonusu yukselecektir.
Kısaca Şirket toplu reklam alanı satın alıyor, Google, Facebook, Yahoo, Yandex, Twitter gibi ünlü sitelerin reklam yerlerine aylık 7 Milyon Dolardan fazla para ödeyerek satın alıyor ve dışardan firmalara bu yerleri kiralıyor, bizden aldığı 50 Dolarlık reklam paketlerinide bu ödemeleri yapmak için kullanyor ve bunun sayesinde ödeme yapıyor..
*Kurulus tarihi 2011
*Firma 3 köklü holdingin birleşimi ile oluşmaktadır.
*Firma etkin sosyal ağlardan ve google den toplu olarak reklam alanları satın alıp. Bu alanları şirketlere kiralıyor.
*Firmanın işviçre borsasında 10 bin franklık hissesi var.
*Uzun vadeli kazanç planı ile gerçek bir şirket.
*Herhangibir reklam izlemeye yada süreli online olmaya veya ürün satmaya gerek yoktur.
* Sistemde Tek paket cinsi mevcut 50 $ lık. Yani en düşük sisteme giriş paketi 50 $
*Ödemeler 20 $ ve üzeri olduğunda çekiliyor.
*30 bin üyeye sahip
*Aylik 7 milyon dolar ciro
*Facebook,Google,vb.. 120'ye Yakın Şirketle Çalışır
*4 ayda ödenen komisyonlar 14 milyon dolar
*Alinan reklam paketlerinin tanesi 50 Dolar Getirisi Günlük 1.5TL Yani Hiç birşey yapmasanız Günlük Bu kadar kazanacaksınız ve bu 600 Gün Boyunca
*Paket süresi 600 gün 1 paketin toplam getirisi 300 dolar
*Ekipsiz 1000 pakete ulasildiginda 7500 dolar aylik gelir
*1inci hattinizdan %12 komisyon
*2inci hattinizdan %12 komisyon aliyorsunuz
*3üncü ve 4üncü hattinizdan paket basi 1 dolar mentor bonusu kazaniyorsunuz
*Ekip yapma zorunlugu yok
*Kazancinizi istediginiz zaman cekebilirsiniz !!!
*Üyelik ödemesi yok
*Eğer Üye Kayıt Ederseniz Üyelerinizin Yatırımlarından Çok Güzel Primler Kazanırsınız
Bu da kazancınızın çok daha yüksek olmasını sağlar Örnek Olarak Bir Kişi Davet Ettiniz Ve 1 paket(jeton) Aldı bunun 6$ Yani 18 Tl Size Gelir
Bırakın Herkes Kazansın
*Hemen Kayıt Olun Ve Başlayın
ŞOK KAMPANYA...
Referans linkimizle üye olan ve jeton alan kişilere bize gelen komisyondan geri ödeme yapıyoruz.
GetMyAds Jeton bedeli Ref Kazancı
1 Jeton 50$ Bana Kazandıracağınız 6$ Size ödiyeceğim 4$
2 Jeton 100$ Bana Kazandıracağınız 12$ Size ödiyeceğim 9$
3 Jeton 150$ Bana Kazandıracağınız 18$ Size ödiyeceğim 14$
4 Jeton 200$ Bana Kazandıracağınız 24$ Size ödiyeceğim 19$
5 Jeton 250$ Bana Kazandıracağınız 30$ Size ödiyeceğim 24$
10 Jeton 500$ Bana Kazandıracağınız 60$ Size ödiyeceğim 45$
20 Jeton 1.000$ Bana Kazandıracağınız 120$ Size ödiyeceğim 90$
GetMyAds Jeton bedeli Ref Kazancı
1 Jeton 50$ Bana Kazandıracağınız 6$ Size ödiyeceğim 4$
2 Jeton 100$ Bana Kazandıracağınız 12$ Size ödiyeceğim 9$
3 Jeton 150$ Bana Kazandıracağınız 18$ Size ödiyeceğim 14$
4 Jeton 200$ Bana Kazandıracağınız 24$ Size ödiyeceğim 19$
5 Jeton 250$ Bana Kazandıracağınız 30$ Size ödiyeceğim 24$
10 Jeton 500$ Bana Kazandıracağınız 60$ Size ödiyeceğim 45$
20 Jeton 1.000$ Bana Kazandıracağınız 120$ Size ödiyeceğim 90$
Web sitemizde kazanç sisteminin 20 Dk lık türkçe tanıtım videosu ve ödeme kanıtlarına ulaşabilirsiniz.
Her türlü kafanıza takılan sorularınız için:
Whatsapp: 0533 913 93 50
Tel no: 0533 913 93 50
mail: [email protected]
Getmyads ye üye olmak için tıklayın.
Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/Web-Girisimcilik-332031723800398/