İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vatan Bilgisayar %28 indirimi

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
asus.jpg

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/kampanya.htm

Bugün, yani sadece 6 Marta özel

X

Xman

Misafir
Bonus kartı olmayan adam değilmi, bize neden indirim yapılmıyor, çizdim bu firmanın adını toplu iğne bile almam artık buradan.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bir gün daha uzatmışlar...
Çok uygun fiyata geliyor tüm ürünler bonusla

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bir gün daha uzatmışlar...
Çok uygun fiyata geliyor tüm ürünler bonusla

Az önce girdiğimde kampanya reklamı yoktu o yüzden bitti demiştim. Şimdi girdiğimde ise kampanya reklamı çıktı :p

Bonusum olsaydı belki alırdım birşey ama yok :p Daima tek kredi kartı kullanmayı tercih ediyorum. Kendime kolay kolay hakim olamıyorum da

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Ürün fiyatları Arena, index, boğaziçi, tekmar toptan bayii fiyatları vs civarında yada daha da ucuz...
Böyle bir ucuzluğun sebebi nedir acaba?

VirtuE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben sordum bugün.indirimin %10'unu bonus yapıyor.Kalan %18'i vatan bilgisayar.Dedim peki nerden çıktı bu indirim.Bu aralar dolar yükselmiş.Ellerindeki ürünleri eski fiyatlarından satıyorlarmış.Şu anda dolar çıktığı için pahalı yani.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bonus kartım yok diye üzülmeyin, vatan bilgisayar bu sefer iş bankasıyla kampanya yapmış.. Resmi link verince uçuruyorlar kaynağı.
Bonus kart kadar olmasa da %10 + 5taksit kampanyası maximum karta....
Acer Notebook için %25+5taksit

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bonus olayı bence goldu öpmek içindi. Daha önce gold hep bonusla kampanya yapardı. Vatan da o öyle değil böyle yapılır dedi.

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bildiğim kadarı ile anlaşmazlıkları şundan. Daha önce belli cardfinans bir harcama sözü veren kişilere sözünün yarısı kadar vatandan bedava ürün veriyorlardı. Sanırım cardfinans bu ürün limitini 400 ytl ye çekmiş. Yani en fazla 400 ytl lik ürün verebilirsiniz demiş. takışma bu sebepten çıkmış. Tabi bunlar dedikodu. Bir kesinliği yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.