VazgectimSenden' Alıntı:sevgili keyfinebak;
Yazılarından ne konuştuğun belli değil anlaşılıyor..
bu söze gülünür be can değirmenci...
en güzel tarafıda çalıştığım host firması www.medyabim.com ... vazgecme ile bi alakam olsa yandaşı ortağı vesairesi olsam medyabim ile ne diye çalışayım... saçmalamaktan başka bir şey yapmazmısın sen... sen oraya kazım karabekir yaz en güzeli. bülent beyinlede işim olucak ama şimdi değil zamanı geldimi çokta güzel işim olucak... sen yazdığını bir kez daha oku ondan sonra benim yazılarımdan anlamsızlık çıkart... milletin harçlık çıkarmasıda senin zoruna gitmesin... hiç değilse o öğrenciler üyelerine ağlayarak üyelerinden para toplayarak bir şeyler yapmıyorlar... belki düşük kalite hizmet sunuyor olabilirler ama sonuçta onun karşılığında helaliylen bir şeyler kazanmaya çalışıyorlar... tabi bir kaç dürzü karşılarına çıkmadığı müddetçe... neyse sonuçta öğrenciye destek olmak hem sevaptır hemde güzel olgun bir davranıştır bunu o dilençi zihniyetli beynine sokarsan iyi olur... hadi şimdi kal sağlıcakla dahada bu konuyu irdelemeye gerek yok...
bu arada zaten iyi kazanan birisiyim, zevk için takılıyorum hatta inat için site bile yapıyorum bunu anlamış öğrenmiş olman lazım can değirmenci...