İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VB kullanımı hakkında

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Arkadaşlar,
Ben VB kurup denemek memnun kalırsamda lisans almak istiyorum. Böyle bişey mümkün mü? Yani 1-2 hafta deneme sürümü gibi bişey. Kurmadan önce illa lisans almak zorundamıyım? Bilen varsa ve yazarsa sevinirim, bilmeyenler yazmasın lütfen.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bildiğim kadarıyla deneme için bile olsa lisanssız kurulum yok, genelde crackli olarak kullanılıyor buna normalde izin yok göze batınca uyarı maili geliyor, lisanssız kurupta 1 hafta sonra lisans alıp o siteyi lisanslı olarak güncellemenin bi sakıncası yok...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Ben biliyorum, o zaman yazayım.
Aynı soruyu sormuştum kendilerine, denemek amaçlı yani trial versiyonları yada lisansları YOK.
Kanımca, en iyi forum uygulaması, düşünmeden alın derim.
Aklınıza takılan bir yer olursa da bize sorabilrsiniz.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ben PhpBB database'imi IMPEX ile VB ye çevirmek istiyorum. Eğer convert işlemi sağlıklı olursa VB kullanmaya o zaman başlayacağım. Yani boşuna lisans parasıda ödemek istemiyorum.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben PhpBB database'imi IMPEX ile VB ye çevirmek istiyorum. Eğer convert işlemi sağlıklı olursa VB kullanmaya o zaman başlayacağım. Yani boşuna lisans parasıda ödemek istemiyorum.

İmpex'i yani ara geçiş aracını indirmek için lisansınızın olması gerekiyor.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
VB kurdum Impex ile PHPBB yi VB ye dönüştürdüm sonrada gidip vBulettin'e yaptiklarimi anlattim, basarili sekilde donusturme islemini tamamlayabildigim icin lisans almak istedigimi soyledim onlarda yardimci oldular.

Benim gibi celiskide kalanlar varsa bu yontemi takip edebilirler. vB gercekten cok detayli ve basarili. Lutfen bu kadar emek harcamis insanlarin haklara saygi gosterin ve ucretli yazilimlarini kullanin.

Kolay gelsin hepinize.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Arkadaşlar, vB için Zoint eklentisini kurdum ancak session ID lerin arama motorları botlarına gözükmesini istemiyorum. bu konu hakkında fikri olan varmi bunu nasil engellerim?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.