İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBadvanced CMPS önerirmisiniz?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
vBadvanced CMPS önerirmisiniz, kullanmakta bir sakınca varmı?

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
vbulletin ile birlikte kullanılabilecek en kaliteli CMS'lerden biri bence, gözünüz arkada kalmadan kullanabilirsiniz.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Teşekkürler nokie, başka alternatifler nedir?

wordpress
subdreamer
drupal
joomla
vivvo (ücretli)

gibi bir çok alternatif mevcut, bunların hepsinin entegrasyonu eklenti ile v.s. yapılabiliyor, ancak hiç biri vBadvanced kadar full entegrasyonlu değil, yani tam hakimiyet sağlamak istiyorsanız kesinlikle vBa'dan şaşmayın.. sonuçta vBa, vB olmadan çalışmıyor, her türlü ihtiyacını vB veritabanı üzerinden kaşılıyor, böylece vB alt yapısı ile CMS sahibi oluyorsunuz, üstelik ücretsiz.. yine template ve stil dosyaları gibi herşey vB'deki gibi aynı.. zaten kurup deneyince hak vereceksiniz, ayrıca bir sürüde eklenti desteği cabası.

Selamlar.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Çeşitli modüller ve eklentiler kullanılarak çok güzel gözükebilen ve stabil çalışan bir portaldır. Öneririm...

CaNeRiuM

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
yanlız çok cpu yiyo bunuda düşünmek lazım şimdikinden daha fazla yer bence kullandığım için biliyorum

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vBadvanced kullanıyordum sonra vBCMS kullanmaya başladım. Birbirlerine çok benziyorlar ama vBCMS daha kullanışlı ve tabbar özelliği var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.