İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbseo 3.1.0 ve forum hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
ilk olarak forum vbseo'da yeni sürüme geçmiş hayırlı olsun. Güncellemeyle ilgili olarak somut değişikliklerden bahseder misiniz acaba? Yeni sürüm makine performansını etkiliyor mu veya siz bu sürümden memnun musunuz? Lisansım bitti, güncelleyeceğim ama buna değer mi değmez mi bilemiyorum. Sitesinde yazılan açıklamaları okudum, ancak yine de tecrübe eden birinden duymayı daha ikna edici buluyorum.

Bir diğer husus ise, yaklaşık 1 yıl (sanırım) önce, forumdan bir üyeliğim banlanmıştı. Banlanma sebebi, "bu bölümde bir konuya mesaj yazmam, mesajımın silinmesi üzerine benim 2. mesajı yazmam"dı. Mesaj tabiki küfür argo değil, ama silinme sebebini anlayamadığım gibi, banlanma sebebimi de anlayamadım. Sorun olan bu değil tabiki olmuş bitmiş, sorun olan banımın kalkıp kalkmayacağı.
Yasaklanma nedenimin çok ağır bir sebep olmayışına sığınarak bu soruyu soruyorum, olur ya da olmaz öğrenmek istiyorum.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
2 sorunuzun da yeri burası değil.
1. sorunuz Vbulletin bölümüne 2. sorunuz da özel mesaj ile iletmeniz gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.