İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbseo Şartmı !

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vbseo yazısını görüyorum heryerde, ve vbseo.com türkçe bölümünde mert arkadaşımız vbseo nun nekadar önemli olduğundan bahsetmiş.
buraya kadar herşey normal.
peki vbullet.com offical sitesi neden vbseo kullanmıyor !!

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
vbulletin yazılımının seo ihtiyacı yok bunu herkes biliyor, kendisi oldukça iyi bir arşiv sistemine sahip vbseo'nun foruma bir faydası olduğunu sanmıyorum. Gereksiz yere kaynak kullanımını artırmaktan başka bir işe yaramaz.

arşiv sistemine bir sitemap yapıp gücel olarak google tools'den yollayın daha iyi sonuç alacaksınız.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sayfaların html olması bakımından faydalı tabiki ama vbseo yerine zoints olabilir bence..

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çok seri indexliyor vbseo,ama tabi ki şart değil.Siteyi çok zorluyor,yavaşlatıyor.Değer mi? Benim yeni aldım, zaman göstericek.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Siteniz iyiyse vbseo ya bence gerek yok.

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vbulletin yazılımının seo ihtiyacı yok bunu herkes biliyor, kendisi oldukça iyi bir arşiv sistemine sahip vbseo'nun foruma bir faydası olduğunu sanmıyorum. Gereksiz yere kaynak kullanımını artırmaktan başka bir işe yaramaz.

arşiv sistemine bir sitemap yapıp gücel olarak google tools'den yollayın daha iyi sonuç alacaksınız.

sonuç olarak vbyi ufak adımlarla elimizde tutsak (1 yıl) da olabilir, sürekli özgün konular açıp güncel tutsak vbseoya hiç gerek yok anlaşılan. teşk. ederim.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ama arkadaşım şunu da unutma vbseo çok çabuk indexliyor.Yüksek donanımlı sunucu lazım o ayrı tabi.
Örneğin: Dün gece youtube engelini kaldırmak için dns değişikliğiyle ilgili forumuma bir konu açtım.Şimdi youtube engelini kaldırma yazıldığında googleda ilk sıralarda çıkıyor.

Dünyaca ünlü coupling adlı dizinin konusunu açtım,ertesi gün indexledi ve şimdi coupling download yazıldığında ilk sırada çıkıyor.

prison break download vs dünyaca ünlü dizelerde ilk sırada.Vbseo nun büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

c2wueR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vBSEO lisanssız çıktıktan sonra vbseo ' da yalan oldu ;)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
absürt,mp3,marez bulunmadan o hite ulaşılmıyor malesef..100 k hitli forumda google adsense yoktur, olsa zaten köşesin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5