İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBSEO Sitemap Reports Sorunu

ciha_n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba ben bir yardım isteyeceğim.

Her gün gece 2 de sitede otomatik olarak tarama olur ve bu tarama ile yeni açılan konular falan sitemapa eklenir ancak şöyle bir sorunum var her gün yapılan bu taramayı yine yapıyor otomatik olarak ancak yeni konu hergün en az 20 tane açılmasına rağmen bunları eklemiyor ve bunları 0 olarakta göstermiyor en son ayın 19 unda 6085 url gözüküyor ve o günden beri bir türlü yeni konuları eklemiyor bunun sebebi nedir anlamıyorum ayrıca resimleri altta veriyorum daha ayrıntılı ve detaylı anlarsınız teşekkür ederim.

Bu arada şunu da belirteyim açtığım konular en fazla yarım saat içerisinde google tarafından indexleniyor yani google da çıkıyor bunda sorun yok.

97685731.png

19862876.png

62643942.png

Scholar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Her zaman söylüyorum bu sistem hakkında pek bilgili değilim. Şu konuda değilim. Kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Ama gerçekten bu tür sorunlar lisanssız dışında hiç bir vbseo'da yaşanmıyor güncel son sürümü kullanıyorsanız. Bu sorunu vBSEO'ya iletmenizi öneriyorum. Çünkü bu özel bir sistem.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.