İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbuletin eklenti sorunu

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
öncelikle herkese iyi forumlar dilerim

benim sorunum vbuletin forumum da üyelerimin ve modlaımın eklenti tüşünü görememesi eklenti izinlerinde acık olmasına rağmen göremiyor

admin cp deki yazı eklenti izinlerindede acık her şey ama gene de göremiyorlar

kulanıcılara ve modlarıma eklenti Yükleme izni nasıl vere bılırım yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Merhaba,

Eğer eklenti ayarlarını eksiksiz yaptığınızı düşünüyorsanız, farklı bir tema ile denemelerini sağlayın. Belki temadan kaynaklanan bir sorun vardır.

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben her hangi eklenti yuklemedim zaten yüklüydüü bende görünüyor üye ve modlarda görünmüyor eklenti ekleme tüşu başka yerden ayarımı var bunun anlamdim

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Eklenti derken eklenti yüklemeyle ilgili olan ayarları kastetmiştim. vBulletin Seçeneklerindeki > Yazı: Eklentisi ayarlarını inceleyiniz. Üye grubu yöneticisinden sorunlu grupları düzenleyin ve Eklenti ekleyebilsinmi? kısmını evet yapın.

Eğer burdaki ayarları sorunsuz yaptığınız halde olmuyorsa default tema ile deneyin.

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
vbuletin ekleti sorunu

Hizliupload.com
üye nickimle ve admin nickimle ayrı resimler

Hizliupload.com

bu resimlerin biri benim admin nickim biride normal nickim

Temada sorun olsa bende de görünmemesi gerek üye gurup ayarlarindada evet seceneği secili yanliz dosya yukleem sınırları ''0'' olarak ayarlı benimkindede öylee buna 50000 deger verdiğim halde acılmadı

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Eklentileriniz-eklenti izinleri kısmında kırmızı renkte olan grup varmı?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5