İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulettin Türkce ???

T

Tango

Misafir
Ya babacim nasil yaptiniz hala anlamis degilim ?? vbulettin'in türkce versiyonu varmiydi ? nereden language dasyasini teymin edebiliriz ??

:confused:

Saygilarla

Tango

T

Tango

Misafir
babacim bu ne hiz valla pes dogrusu, arama yaptirmistim aslinda vbulettin türkce olarak birsey göstermedi. Emeklerin ve hizli cevabindan ötürü sana tessekür ederim arkadasim. Ellerin dert görmesin.

Peki bunun template'leri de varmi elinizde ??

Z

zeynelkoc

Misafir
şu an için buttonların türkçeleştirilmiş hali yok

ama skinleri editlerim dersen

_http://www.vb.org.ru adresini tavsiye edebilrim

T

Tango

Misafir
hmmm girdim ama alakasi olmayan bir sayfa cikti karsima, ve birde üyeler icin log bölümü. sayfanin basligi ise "Welcome to Victory Baptist Church" :confused:

T

Tango

Misafir
sag ol link'in sonundaki .ru yu görmemisim. ve sadece wxw.vb.org yazmisim.

cok güzel bir site icinde yok yok, epey bir zamanimi alacak incelemek.
daha da önemlisi önce burayi bir kesfedeyim ögrenicek cok sey var burada :rolleyes:

tekrar tessekür ederim sabrina ve destegine

kendine iyi bak

saygilarimla

Tango

Z

zeynelkoc

Misafir
Önemli değil bizim işimiz paylaşmak

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

N

nsbil

Misafir
vb303 de turkcelestirmek icin ayrica ugrasmiyorsun cp den update edip dil dosyasini yukliyebiliyorsun sorunsuz bir sekilde. 3.0 ise 3.1 3.2 bunlarda gecerli degil sadece 3.0.3 de gecerli bu yazdigim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.