İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin (10 kisi icerde) nasil oluyor?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
vbulletin de forumlarin yaninda cikan (10 kisi icerde) sekilinde online kullanici sayisini gosteren opsiyon nedir?
Yoksa bu bir add-on mudur?

T

TeknoTR.Net

Misafir
AdminCP > vBulletin Options > Forum HomePage Options> Display Logged in Users?
buradan yes yapınca açılması lazım bir eklenti değil.
Hayır dersenizde gözükmez.

WebStyle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Admin CP- vBulletin Seçenekleri - Konu gösterim seçenekleri (showthread) - Konuları Görüntüleyen Kullanıcıları Göster - Yes, Alfabetik listele

İngilizce dil kullanıyorsanız ;

Admin CP - vBulletin Seçenekleri - Thread Display Options (showthread) - Show Users Browsing Threads Kısmını Yes, Alphabetical listing to all visitors yapınız .

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Dediğinizi yaptım ama forum basşlıkları yanında çıkmıyor, sadece altta çıkıyor.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
eger unutmadiysam ilgili dil dosyasinda ki 3.5.x versiyona ait bir phraseden dolayi cikmiyordu.

Dil dosyasinda search phrase bolumunden:
x_viewing phrase'ini aratin ve translate bolumune: {1} Kisi iceride ekleyin kaydedin.

T

TeknoTR.Net

Misafir
Dediğinizi yaptım ama forum basşlıkları yanında çıkmıyor, sadece altta çıkıyor.
benim dediğimi yaptıysanız yazması lazım dı diğer arkadaşın verdiği zaten konu ve forum kategorilerinin içinde bulunanlar içindi benim ki forum anasayfasınada kategorilerin yanında
Örn: Forumda (10 Kişi içerde)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
benim dediğimi yaptıysanız yazması lazım dı diğer arkadaşın verdiği zaten konu ve forum kategorilerinin içinde bulunanlar içindi benim ki forum anasayfasınada kategorilerin yanında
Örn: Forumda (10 Kişi içerde)

Senin dediğini yaptım sanmıştım meğerse yapmamışım. Şimdi oldu. Çok teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.