Doldurulması zorunlu alanlar
Demo adresi: www.tematurk.com
4 adet kendi yapımım olan stil satılıktır.Her 2-3 günde bir yenileri eklenmektedir.
Şuanlık 4 Stil vardır.
Fiyatları;
Powerturk Gold 35$
Fantastic Green 25$
Love Story 25$
Spice 25$
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Vbulletin Teması
Lisans bilgileri: HaYLaZ
Lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Stilleri alan kişiler stilleri dağıtamazlar.Yani hiçbiryerde marez dağıtımı yapılamaz.
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel): Ticari
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Yok
Satıcının eklemek istediği notlar:
Stiller el emeğidir.Vaktimin,emeğimin karşılığıdır diyebilirim.Normalde stilleri ücretsiz veriyordum.Bikaç şahsiyetsiz kişinin stillerin altına kendi imzalarını atmalarına göz yumacak sabrım kalmadığından artık ücretli olarak sunuyorum çoğunu.
45-50 arası yaptığım stil var bunlardan sadece 4 ü ücretlidir.
Teşekkürler
by HaYLaZ
iletişim kurmak isteyen arkadaşlar;
[email protected] yada [email protected] adresine mail atabilir yada buradan pm gönderebilirler.
Demo adresi: www.tematurk.com
4 adet kendi yapımım olan stil satılıktır.Her 2-3 günde bir yenileri eklenmektedir.
Şuanlık 4 Stil vardır.
Fiyatları;
Powerturk Gold 35$
Fantastic Green 25$
Love Story 25$
Spice 25$
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Vbulletin Teması
Lisans bilgileri: HaYLaZ
Lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Stilleri alan kişiler stilleri dağıtamazlar.Yani hiçbiryerde marez dağıtımı yapılamaz.
Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel): Ticari
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): Yok
Satıcının eklemek istediği notlar:
Stiller el emeğidir.Vaktimin,emeğimin karşılığıdır diyebilirim.Normalde stilleri ücretsiz veriyordum.Bikaç şahsiyetsiz kişinin stillerin altına kendi imzalarını atmalarına göz yumacak sabrım kalmadığından artık ücretli olarak sunuyorum çoğunu.
45-50 arası yaptığım stil var bunlardan sadece 4 ü ücretlidir.
Teşekkürler
by HaYLaZ
iletişim kurmak isteyen arkadaşlar;
[email protected] yada [email protected] adresine mail atabilir yada buradan pm gönderebilirler.