Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üye profillerini hiç sevmedim (member.php), üyeler kendi profil alanlarının dizaynlarını düzenleyebildiğinden abuk subuk taşmalar, sağda solda girintiler çıkıntılar oluyor, ajax fonksiyonları çalışmıyor bazen, ayrıca yine üye profil sayfası çok geç yükleniyor, sanırım eski template sistemini kullanacağım ben 3.7.x versiyonda.
Mayis ayinda çıkacakti sanirim
title bölümünü hiç sevmedim smile için sekme var bunun yerine aşağidan seçmek çok daha güzeldi
forumu eğlence amaçli kullananlar için çok ideal bir sistem olacak gibi
resim galerisi , shout box yeni arkadaş sistemi bunu gösteriyor
ayrica seo konusundada geliştirmeye önem verilmiş tags sistemi bunuda kanitliyor
bence güzel bir sistem olacak heyecanla bekliyorum
inş. 3.6.x serisinden 7 serisine geçiş işlemi kolay olur
Bikaç aya kalmaz beta 1 olarak açılır bence.. Sonuçta bu şekilde bug bulmaları zor oluyor.. Kullanıcı kullanmadan bugları görmekte zorlanıyor.. Kendi fikrim!
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5