- Reaction score
- 49
Estağfurullah, elimizden geldiğince
Siz kurcalayın bakalım elbet olacaktır öyle ya da böyle... :kahve:
Siz kurcalayın bakalım elbet olacaktır öyle ya da böyle... :kahve:
kategoriler yanlis acilmis zaten alt forum yok sitende ana kategoriyi acarken normal forum olarak i hayir diceksin sonra altina forumlar ekliceksin senin vermis oldugun borsasitesi adli sitede alt forum yok hocam..once sen bir topic olustur sonra topice kategori olustur ve daha sonra alt forumlar olustur...bunlari yapmadan bosuna ugrasmis olursun eklentilerle
vB'yi Ben Kurmuştum.Temayıda.Muhtemelen Tema Alakalın Bir Sorun.İsterseniz Yeni Tema Beğenin Onu Kuralım.
kategoriler yanlis acilmis zaten alt forum yok sitende ana kategoriyi acarken normal forum olarak i hayir diceksin sonra altina forumlar ekliceksin senin vermis oldugun borsasitesi adli sitede alt forum yok hocam..once sen bir topic olustur sonra topice kategori olustur ve daha sonra alt forumlar olustur...bunlari yapmadan bosuna ugrasmis olursun eklentilerle
topic nerde peki?
BS GOLD BÖLÜMÜ ornegin buraya bakin tmm herseyi dogru yapmis fakat bu tur kategori basliklarini topicleri acarken normal forum olarak belirleyi hayir yapilmis olmasi lasim ama bu sitede gorunuyorki evet secili yapmis...
vB'yi Ben Kurmuştum.Temayıda.Muhtemelen Tema Alakalın Bir Sorun.İsterseniz Yeni Tema Beğenin Onu Kuralım.
eet simdi olmus eger alt forum yapacaksaniz simdi yapin
ornegin BS A GURUBU HİSSE bu tur kategorilere alt forum yapin...sorununuzu rahatlikla cozeceksiniz