vBulletin bölümü?

Mf.Rub

1
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Değerli yönetici arkadaşlar vBulletin bölümü düzenlense nasıl olur acaba?

Ana bölüm - vBulletin
Alt bölümler- vBSEO - Tema

Şeklinde olsa nasıl olur?

Şu an ki adı Vbulletin VbSEO bu şekilde yanlış olmuyo mu? vBulletin ayrı bir sistemdir. vBSEO ise vBulletin için yazılmış ücretli bir eklenti.

E

Ephitet

Misafir
Değerli üyemiz Mf.Rub, öneriniz için teşekkürler, gerekli düzenlemeler yapıldı.
Böylede gerçekten güzel oldu.

Mf.Rub

1
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Değerli üyemiz Mf.Rub, öneriniz için teşekkürler, gerekli düzenlemeler yapıldı.
Böylede gerçekten güzel oldu.

Valla bu kadar hızlı beklemiyodum açıkçası:):) Tebrik ediyorum ve vBSEO olursa bölümün ismi daha iyi olur. Çünkü resmi sitesinde bu şekilde.

Tekrar teşekkür ediyorum.

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Eklenti bölümünün kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Wârez paylaşımlara yol açacağından eminim. Çünkü kullanıcılar yapımcılardan izin almayacak, eklentiyi direk burada paylaşacak. Bu da iyinet'in wârez paylaşım yaptığını gösterecek.

T

trgy

Misafir
.htaccess ile bi çözümü var sanırım onun. Bilen var mı?

Mf.Rub

1
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Eklenti bölümünün kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Wârez paylaşımlara yol açacağından eminim. Çünkü kullanıcılar yapımcılardan izin almayacak, eklentiyi direk burada paylaşacak. Bu da iyinet'in wârez paylaşım yaptığını gösterecek.
Hocam vvarez'den ziyade zaten artık çoğu kişi izinsiz olarak vb.org'dan indirip sitelerde yayınlıyorlar ama şu şekilde olabilir. Bölüm yetkilisi olur o bölüme sadece o kişi konu açar. Bu şekilde de dediğiniz şeyin önüne geçilmiş olur.

.htaccess ile bi çözümü var sanırım onun. Bilen var mı?

zoint seo linklerini vbseo'ya yönlendirme var ama bu şekilde var mı bilmiyorum. vbseo.com'da konu açıyorum şimdi. Bilgi alıp konuya yazarım yine.

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Bunun düzenlemesi var. vBSEO.com'da sormuştu birisi. Konuyu arıyorum ben de fakat bulamadım.

poGo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Yönlendirmede olmuş, Her ne kadar alt kategori taraftarı olmasamda elinize sağlık

Birde vBulletin kategorisi altındaki "Eklenti - Ürünler" alt kategorisi yeni oluşturulmuşken "vBulletin Eklenti" şeklinde değiştirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum http://forum.iyinet.com/eklenti-urunler/ link böyle gözükeceği için vbulletinle alakası olmadığını düşünür google amca :)

Onurss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
RewriteRule (.*) http://forum.iyinet.com/vbulletin/$1 [R=301,L]

eski kategori adında bir klasör oluşturulup .htaccess içerisine yukarıdaki kural eklenirse istediğimiz gibi olur sanırım. :)

Mf.Rub

1
İyinet Üyesi
Reaction score
11
vBSEO kontrol paneli içerisinde Özel Yönlendirmeler kısmına aşağıdaki gibi ekleyerek yönlendirebilirsiniz.

Code:
---------
'eski*bolumr/(.+)$' => 'yeni-bolum/$1'

Bu şekilde yapılabilirmiş:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5