İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin eklenti

P

Pco

Misafir
Arkadaşlar benim sorum kısaca bu

Foruma yazacagım linkleriğn gozukmemesini istiyorum nasıl yapa bilirim. Yani forumdan eklenti ye benzer onun gibi aynısı ama benim dedigim ile onun arasındaki fark o forum sayfasından upload oluyor ben ise link verip o şekilde yapıyorum. ( amac linkleri gizlemek )

Analata bilmişimdi inşallah

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şifreli bir sistem var (hek olarak).
sözkonusu başlık altında yazılan linki sözkonusu başlık şifresini bilmeyen göremez şeklinde bir hek görmüştüm vbulletin.org'da.
Ayrıca www.emuleforum.de 'de güzel bir sistem kullanıyor, sadece üyeler linkleri görebiliyor.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cevap yazınca görünen linkler falan oluyor..sanırım adı hidehack idi yanılıyormuyum?

P

Pco

Misafir
Hayır benim amacım linkleri saklamak size nasıl anlatsam.

flash get ile download edemeyecek adam save as yontemi ile kaydetecek . yani vbulletin forumlarındaki eklenti gibi link yok sana internet expolerin farklı kaydet yontemi ile sunuyor secenegi.

amac linkleri gizlemek yani adam o linkleri nerden oldugunu bulamasın. understant?

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pco' Alıntı:
Hayır benim amacım linkleri saklamak size nasıl anlatsam.

flash get ile download edemeyecek adam save as yontemi ile kaydetecek . yani vbulletin forumlarındaki eklenti gibi link yok sana internet expolerin farklı kaydet yontemi ile sunuyor secenegi.

amac linkleri gizlemek yani adam o linkleri nerden oldugunu bulamasın. understant?
Ben ve Onur farklı bişey mı anlattık?
Sözkonusu tekniklerle linkler saklı kalır, umarım konu vbulletin yoksa herhangi bir yanlış anlaşılma keşfedemedim, yardımcı ol. :p

[KaDeSign]

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim anladıgım kadarıyla sen ve onur gizli msj da bahsediyorsunuz. o msj yazılınca açılıyo. arkadaş linklerin hiçbir zmn gözükmesini istemiyor.. ne msj yazılınca ne de yazılmadığı zam.

P

Pco

Misafir
[KaDeSign]' Alıntı:
benim anladıgım kadarıyla sen ve onur gizli msj da bahsediyorsunuz. o msj yazılınca açılıyo. arkadaş linklerin hiçbir zmn gözükmesini istemiyor.. ne msj yazılınca ne de yazılmadığı zam.

Bu arkadasımız anladı sizler eyer hide hek inden bahsediyosanız o deil :)

+ Birde eklentiyi size ornek verdim . eklenti yaparsanız bir forumda o baslıgın linkini alamazsınız.

saolun . cevabı bilen var mı?

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pco' Alıntı:
Yada buna benzer birşey var mı yaw linkleri saklıyacam ):
evet hide hek de var ama benim önerdiğim 2 ceşit sistem yani şu an toplam 3 sistem hakkında konuşuyoruz.

www.emuleforum.de sadece üye olanlar linki görebiliyor, akıllı bir sistem
diğeride forumda özel şifre bilinmeden linkleri göremezsiniz.
ve hidehack, mesaja cevap yazıldığında link görülür.

ayrıntılar www.vbulletin.org :)

P

Pco

Misafir
Yaw abi ben,im amacım linklerin gozukmemesi ornegin mp3 sitelerinde bu var sana linkleri vermiyorlar. senin dedigin gibi uye olp yine gore biliyosun linkleri hide hek te mesela adam ordan alıyor linkleri baska sitede yayınlaya biliyor ben bunu onleme amacındayım tek benim sitemden almaları lazım

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
..download.php?id=9393 tipi heralde düşünüyorsun?
Bu ara gözükmeyen link link diil ki :)
gözükmeyen bişey gözükmez :)
Bu ara hide hek'de üye oluncada gözükmez, başlığa cevap yazdığında 'salklı' dan serbest olarak gösterilir.

P

Pco

Misafir
Tamam arkadsım biliyorum onun için yazdım onlar olmaz fiye orda yine cevap yazınca gorusun linki ornek olarak

benim mp3 burda www.siteadı.com/musik/musık.rar
Ben bunun gorunmemesini istiyorum nasıl anlatsam artık ( mo3 sitelerinde genelikle goremezsiniz bu linkleri ? )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5