İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin Forum Kurulumu-Bakımı-Eklentileri Yapılır..

emucu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm,

vBulletin forum açmak istiyorsanız,ve bu işden hiç anlamıyorsanız,işte size teklif..

Kurduğum ve hala yönetici olarak görev yaptığım forumlar vs vs uzun bir geçmişimiz var uygun fiyatlarla isteyen herkese yardımcı olabilirim.

Bana ulaşmak için pm atın..

B

BY_THUQ

Misafir
paraylamı kuruyorsun
vallaha yazık
milletimiz ne hallere geldi

bedava kurulacak birşeyide parayla kurmaya başladınız ya helal olsun

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bana yazık ucretsız kurayım yarıdme deyım bı tsk re

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugüne kadar 100 forum rahat kurmuşumdur + eklentileri saymıyorum Dua dan başka bişey istemem :D

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
vbulletin icin kurmak, eklenti eklemek, ayarları vb.

lisansi olan bir kullanici icin zor degil. (dosyalara ve dokumanlara kolayca erisme acisindan)

platforma gore optimize daha onemli, yuklediginiz her eklenti foruma ekstradan yuk getirir.

B

BY_THUQ

Misafir
sanki arkadaş orta malı forumlarda duyuru yapıyor. enayi avlıyacak sandımca:D

r10 ve burada böle enayiyi bulamaz güle güle başka sitelere gitsin

emucu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yorum yapmanıza gerek yok..

birşey biliyorsanız benim faaliyete geçirdiğim forumlardan daha iyisini yapın !

ayrıca kaç hek kaç kod yazdınız ? bildiğiniz nedirde boş boş yazı yazmışsınız..

hanginiz kaç kez baştan stil yarattınız ? ne zaman dil dosyasını komple açıp editlediniz ? ne zaman kodlar için günlerce uğraştınız ???

ben bunlar için kafa patlattım ve paraya çeviriyorum bilgimi..

işine gelen gel yap der gelmeyen çeker gider..

gidin bakalım www.vbulletin.com/order adresine.bir vb satın alın size ne soruyor ? kurulumunuzu yapmamızı istermisiniz diyor ?
ve fiyatına bakın ne yazmış ? 135 $ bana söylediğiniz şeyi gidip vbulletinin kendi resmi sitesinde neden yazamıyorunuz :)

ben bu işden para kazanıyorum.ve memlunum..

herneyse size cevap yazıp vakit kaybı yapmakda mantıksız bir iş..

siz gidin bedava forum kurun eklenti koyun hek ekleyin sonra diğer adam işi kapıp hadi size yallah desin... kolay gelsin beyler..

B

BY_THUQ

Misafir
gidin bakalım www.vbulletin.com/order adresine.bir vb satın alın size ne soruyor ? kurulumunuzu yapmamızı istermisiniz diyor ?
ve fiyatına bakın ne yazmış ? 135 $ bana söylediğiniz şeyi gidip vbulletinin kendi resmi sitesinde neden yazamıyorunuz

vbulletin kurucusu senmisin yok sa. adam a bak ya. 4-5 hek kurup forum u kurup artistlik yapmayıda baya seviyo galiba. arkadaşım. bugüne kadar o kadar kişiye kurdum ekledim falan fistan. birinden bile para almadım. çünkü alınacak birşey göremedin. alırsam zaten insanlığıma yakıştıramam.
sen kodddlar la aran iyimiş. ileriki günlerde zırtbulletin die çıkar bi forum scripti de verirsin kendi yaptığını dimi.

birde unutma ki bu yazdığımız yer en başda dediğim gibi burası senin takıldığın dandirikden fason forumlardan biri değil. . nese seniniçin çenemi yormama deymez. sen şu uzman alanın işe uraş. ne olsa gece gündüz bu işlerle uraşıyormuşsun.

hadi hayırlı işler sana

emucu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yorum yok mesaj bu..

yorum yok mesaj bu..
emucu' Alıntı:
ve fiyatına bakın ne yazmış ? 135 $ bana söylediğiniz şeyi gidip vbulletinin kendi resmi sitesinde neden yazamıyorunuz :)

ben bu işden para kazanıyorum.ve memlunum..

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazen kurulumu çok kolay scriptler olduğu halde insan güvendiği birilerinden destek almak istiyor.Örneğin phpBB kurulumu çok kolay fantasticodan bile kuruluyor ama bunu bildikleri halde teknik destek ve benzeri konularda banada gelenler oluyor.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
destek icin her konuda www.vbulletin.com adresinden dilediginiz gibi alabilirsiniz.

onun haricinde bu bolumde vbulletin bolumu olduguna gore yardim almak isteyenler yazabilirler.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Forum kurmak sanildigi kadar kolay bir is degildir.
Yazilimi FTP yapmakla bitmez isler, optimizasyon, veritabani ayarlari vb...
Bu isi meslek olarak yapmak yada para kazanamak isteyenler elbette olacaktir ve olmalidir.
Hakki ile bu isi yapanlara destek verirken, musteri memnuniyetini gozardi edenlere de tekrar dusunmelerini oneririm.

emucu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinetadmin' Alıntı:
Bu isi meslek olarak yapmak yada para kazanamak isteyenler elbette olacaktir ve olmalidir.
Hakki ile bu isi yapanlara destek verirken, musteri memnuniyetini gozardi edenlere de tekrar dusunmelerini oneririm.

yazınız ve desteğiniz için teşekkür ederim..

E

EFSANE_CLUB

Misafir
iyinetadmin' Alıntı:

Bu konuda hak veriyorum.Burda amaç para kazanmak ve buda bir meslektir.Eğer paraya ihtiyacı varsa yapacaktırda ve buna kimse engel olamaz.Bende şimdiye kadar 20 forum kurdum az gibi geliyo ama ben yeni yeni öğrendim hepsini elden geçirdim bozdum yaptım şimdi para ile yapıyorum yapıcamda.arkadaşımızda aynı yolda buda bir mesektir diyorum

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
senin hatan ilk mesajında yazdığın yazıdan dolayı
o mesajı okuyunca benim aklıma gelen 2-3 forum kurmuş biraz eklenti yapmış
ayarlarını yapabilen birisi geldi

sonraki mesajında yazdıklarını ilk mesajında yazsan yapılan yorumlar böyle olmazdı.

kolay gelsin başarılar.

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben konuyu açan arkadaşa hak veriyorum adam bilgisini paraya çevirmek istiyor, gayet normal..

Teşbihte hata olmaz demişler :)
Bi yerden free hosting alabilirsin.. Ama bu senin ne işine yarar.! Paranı verirsin bi hosting alırsın sıkıntı çekmezsin...

Olay bu bence..
(sorunsuz olacağı garantisini veriyorsan bence kurdurmak isteyen olur..)

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende konuyu açan arkada$a hak veriyorum. Forum kurma üzerine fazladan bi$eler yapabiliorsa kar$ılığını almalı.
Mesela biri forum kurmak istiyordur buldu vbulletin i açtı. Burda bitmiyor olay. Türkçeye çevir eklentilerini kur düzenle $ekil ver. Bi eklentiyi nerden bulacağını ve nasıl kurulacağını bilmeyenler olabilir. $uda var kurarken bi çok yer dola$ır bi çok makale okur dener bozar yapar öğrenir.
Bende vbulletinciyim geçen bi phpbb kurayım dedim rahat 5 saat uğra$mı$ımdır template i istediğim gibi yapmak için. Eklentide kurmadım.
En iyi i$ bildiğin i$ derler. i$ide bi bilene sormak yaptırmak gayet normal.

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Benim anlamadığım olay madem ücretsiz kuruyordunuz şimdiye kadar bir başlık açıp neden beleşe forum kurulur diye bir konu açmadınız ve bu arkadaşın açtığı konuda kendinizi ön plana getirmek için çabalıyosunuz.Vbulletin bilen için çok kolay bende bu işi profesyonel olarak yapıyorum ve parasınıda çatır çatır alırım verdiğim teknik destek style ayarlama ve hek yönetimi karşılığında.Yanlış yoldasınız..

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burada bişeyler yapıp para kazanmak isteyen bi arkadaş var, adam bilgi birikimini kullanıyor... Bunu baltalamanız çok kötü

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5