M
magictasarim
Misafir
Arkadaslar Vbulletin FOrum un son sürümünü indirebileğimiz bir adres bilen arkadaş varmı!!!
silenceofdarkness' Alıntı:bullatin daha iyi demekki bukadar pahali madem
Ben bir fantastico manyagiyim Ancak yanıldıgınız bir nokta var. Onu belirtmek istedim.guajira' Alıntı:ucuza bir domain bulsan fantastico'da vBulletin bulunur bence daha ucuza gelir. gerçi son sürümü olur mu orasını bilemem. aslında phpBB bana daha hoş geliyor. vBulletin'in cazibesi nerden geliyor anlamadım doğrusu.
ARKaDaS' Alıntı:Ben bir fantastico manyagiyim Ancak yanıldıgınız bir nokta var. Onu belirtmek istedim.
Fantastico'da vBulletin bulunmaz.
Invision Board,
PhpBB,
YaBBSe
Forumları bulunur.
hotweb' Alıntı:Benim duydugum vbulletin nin son surumu 3.0.3 pek iyi degil, ozellikle buyuk forumlar icin. Birkac buyuk forum 3.0.3 e upgrade etti sonra begenmedi tekrar 2 li versionlara dondu vbulletinin. Buyuk forumlardan kastettigim icinde 1.000.000 post bulunan forumlar.
phpbb bence sahane hem de bedava. Bir suru devasa forum kullaniyor mesela: http://www.gaiaonline.com/forum/ tam 1.116.636 uyesi var.
Bir fark yok adamlar eglence olsun diye calisip ugrasip cikarmis.aslanbey34' Alıntı:son versiyonu ile öncekinin arasındaki var neymiş?