İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBulletin Forumumda virüs var.

FireLord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
merhaba , mozilla ie , veya herhangi bir tarayıcı ile girdiğimde anti virüs te nod32 herhangi bir uyarı almıyorum ama chrome ile girdiğimde web site zararlı gibi bişey çıkıyor sitemde bi virüs var ama bulamıyor bir sürü dosya var hepsini tek tek inceleyecek olursam 1 yılımı alır upragade yaptım yine aynı...

site:turkmovo.com

Emrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
selam kardeşim sana sunu söyleyeyim dediklerimi uygularsan iç bir sorun kalmaz bunu sebebi ftp den bulaşmasıdır ve tüm index.html doslarında kodların en sonuna bak anlarsın

1 yapacağın şu öncelikle yedek alne olur olmaz

2 eklentilerini kaydet ne olur olmaz

3 pc nde kesinlikle würüs girebilir ismini unuttum o würüsün neyse işte

pc de pc denetim masası yeni hesap aç temizden

orda ftp deki yedeklerini oldugu gibi puplic_html mi onu at ama sakın açma iç birini

sonra ftp dekileri kople sil sonra tekrar vbuleltin den indirdigin orjinal dosyayı tekrar at inculusteki config.php deki leri yedekle uğraşmamak için korkma iç bir yedek gitmez onlar sol dan silinir db le ilgisi yoktur ftp yi kısaca sil yenisini at o kadar daha sonrada işte kendi dosyaların v.s

bunların sebebi bana denk gelmişti ruh eklentisi v.s gibi bunlardan ihtibarettir

unutmaki en saglam vbuleltin eklentisi az olan vbuleltindir :) benden bukadar yinede görüş al başkalarında

FireLord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
pc de pc denetim masası yeni hesap aç temizden
burdan sonrasını anlayamadım günlerdir uğraşıyorum biraz yardımcı olursanız ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.