İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin Güvenlik Eklenti Tavsiye

Sezer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sana önerim

Who Has Read a Thread. 3.8.003 Display members who have read a thread.

ve

passiveVid 1.1.2 Automaticlly turns video links like youtube, myspace videos, google vidoes into the video players.

i silmen:)

Pek ise yaramaz ve Forumu kasar tabi senin kararin:)

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Baya eklenti kuruluymuş bak index mi atıyor adam yoksa saldırıyor mu ?

site en son hek değilde baya bir saldırı alıyordu hosting şirketine bizzat gittim aşırı saldırı aldığı için geçici olarak hizmeti kapadılar diğer sunucularıda etkilediği için ayrıca şirketin dediği şuda oldu siteye saldırma hızı saniyede 20000 kişi gibi bir hızla öyle olması gerekli

Cracker Tracker kurdum az evvel ancak konu açaeken hata aldım sonrada pasif ettim dediğimi gibide install klasörünüde komple sildim bakalım ne olcak
şüphem eklentiler olabilir dicem ancak naasıl anlıcam açıkları oda zor

Ekleme:
Sana önerim

Who Has Read a Thread. 3.8.003 Display members who have read a thread.

ve

passiveVid 1.1.2 Automaticlly turns video links like youtube, myspace videos, google vidoes into the video players.

i silmen:)

Pek ise yaramaz ve Forumu kasar tabi senin kararin:)

evet olabilir ancak video eklemek için en kolay passiveVid ancak
sadece bunlar aktif

YouTube
Google
SevenLoad
Izlesene
Vidmax
Redtube

Who Has Read a Thread. kaldırabilirim pek işe yaramıyor evet sadece kimler
o konuya bakmış okumuş bunlar Teşekkürler
LiveVideo

C

Compni

Misafir
site en son hek değilde baya bir saldırı alıyordu hosting şirketine bizzat gittim aşırı saldırı aldığı için geçici olarak hizmeti kapadılar diğer sunucularıda etkilediği için ayrıca şirketin dediği şuda oldu siteye saldırma hızı saniyede 20000 kişi gibi bir hızla öyle olması gerekli

Cracker Tracker kurdum az evvel ancak konu açaeken hata aldım sonrada pasif ettim dediğimi gibide install klasörünüde komple sildim bakalım ne olcak
şüphem eklentiler olabilir dicem ancak naasıl anlıcam açıkları oda zor

Öncelikle yeni kurulmuş ve iyi bir host'ta hiç bir problem olmaz index falan bunlar atılamaz..

Eklentilerde açık olabilir, Sitede dosyaların chmod 'u 777 değilse de bir şey olmaz ddos saldırısı olabilir eğer gerçekten sürekli yapıyorsa bunu şikayet edin savcılığa dilekçe verin..

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
şikayet etmesine ederim savcılığada giderimde delil yok firma delil bulamadı değişik ip adresileri olduğu için ahh bir bulsam zaten

C

Compni

Misafir
şikayet etmesine ederim savcılığada giderimde delil yok firma dedlil bulamadı değişik ip adresileri olduğu için ahh bir bulsam zaten

Bu adam sizin firmadan sitesi olan biri olabilir buna da dikkat edin..
Eğer saldırıyorsa ve direk sunucuya saldırıyorsa iş biraz zor gerçek heker olabilir..

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bu adam sizin firmadan sitesi olan biri olabilir buna da dikkat edin..
Eğer saldırıyorsa ve direk sunucuya saldırıyorsa iş biraz zor gerçek heker olabilir..

zaten ben anladım ismini vermeyeyim ayıp olamsın bu sunucuya bağlı bir site var mesela benim site saldırı aldığı gün o sitede açmıyordu

ayrıca site 2 3 aymı nedir ozamanlar heklendi database geriye alınmıştır firma almıştı ancak bunu nasıl yapıyorlar veya neden yapıyorlar ama bir bulursam zaten hayatı 100 100000 kaydı zaten sonuçta kanun var hayatını kaydırırlar adamın

C

Compni

Misafir
zaten ben anladım ismini vermeyeyim ayıp olamsın bu sunucuya bağlı bir site var mesela benim site saldırı aldığı gün o sitede açmıyordu

ayrıca site 2 3 aymı nedir ozamanlar heklendi database geriye alınmıştır firma almıştı ancak bunu nasıl yapıyorlar veya neden yapıyorlar ama bir bulursam zaten hayatı 100 100000 kaydı zaten sonuçta kanun var hayatını kaydırırlar adamın

Aslında çok kolay yapıyorlar şimdi burası hek forumu değil o yüzden açıklamak saçma :) hek forumlarında araştırın bulursunuz.. tam olarak kullandıkları sistem ne vs.

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Teşekkürler Bakalım arkadaşlar şimdi bu host şirketin hostu deil
www.bedavahosting.com çünkü şirket saldırıdan dolayı hizmeti durdurdu bende burda bir takım test yapıcam bakalım saldırı burdada olcakmı bakalım sonuç ne olcak :)

herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar sizleride yordum inş çözümü buluruz önemli olan saldırıyı susturmak :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.