İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin hakkında

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar geçen burada mı okudum bilmiyorum ama konu işte başka forumlardan vbulletine aktarım ile ilgiliydi...bir arkadaş şey dedi hatta vbulletin bunu sizin için yapıyor demişti.

şimdi bir portal scriptimiz var diyelim vbulletine soylesek bunu scripte entegre eder mi?

Sefikibo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o kadar da değil sanırım :) Sadece başka foruma ait db'nizi vbulletine geçişte yardımcı olabilir.Script bağlamaz adamları.

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki vbulletin i bağlama hakkında faydalanabileğim bir dokuman kaynak var mı? burada vbulletine de konu ile ilgili bir mail attım farklı bir cevap gelirse paylaşırım zaten....

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Arkadaşlar geçen burada mı okudum bilmiyorum ama konu işte başka forumlardan vbulletine aktarım ile ilgiliydi...bir arkadaş şey dedi hatta vbulletin bunu sizin için yapıyor demişti.

şimdi bir portal scriptimiz var diyelim vbulletine soylesek bunu scripte entegre eder mi?

vbulletin.com entegrasyon işleri ile uğraşmıyor.
O tür işleri www.vbulletin.org da gündeme getirip senin için yapabilecek birilerini bile bulabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.