İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin İyimi Sizce?

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
arkadaşlar iyimi sizce ücretler çok pahalı gibi geliyor paypaldan ödeme falan var sanırım ben iş bankasından yapmak istiyorum ama öylebir seçenek varmı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

vBulletin™ 4.1.2 kullanmak istiyorum
örnek: http://www.pcnet.com.tr/forum/

fiyatları çok pahalı acaba başka yolu varmı?
4.0forum classic almayı düşünüyorum. 195dolar diyor :( başka yolu yokmu :(

mekansız1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
lisansa ayrı ücret seo suna ayrı ücret ödüyorsun bukadar pahalı olmasa zaten millet lisanssız kullanmaz adam gibi fiyat koysalar herkes lisans alsa şuan kazandıklarından çok daha fazla kazanırlar bence ama forum için en iyi yazılımdır tabiki

C

Clivrape

Misafir
lisansa ayrı ücret seo suna ayrı ücret ödüyorsun bukadar pahalı olmasa zaten millet lisanssız kullanmaz adam gibi fiyet koysalar herkes lisans alsa şuan kazandıklarından çok daha fazla kazanırlar bence ama forum için en iyi yazılımdır tabiki

Evet Biraz Doğru..

reDaResKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mekansiz lisanssız forumlara vb kendi süre veriyor saten (.
deneme süresi gibi bişey. forum ilk başlarda hit almaz hit almaya başladigi zaman vb email atar dahada yok dersen vb dava acar & siteni kapatir :)

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
mekansiz lisanssız forumlara vb kendi süre veriyor saten (.
deneme süresi gibi bişey. forum ilk başlarda hit almaz hit almaya başladigi zaman vb email atar dahada yok dersen vb dava acar & siteni kapatir :)

dava açmıyor hosting firmasına mail atıyor o kapatıyor kapatmazsa hostingde sorumlu tutuluyor..

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Forum için tartışmasız açık ara öndedir vbulletin.Yalnız vb 4.0 sürümüyle birlikte birçok yenilik gelmesine karşın, bana göre tema konusunda oldukça zayıf kaldı.Tabii bunda yeni gelmiş olmasının rolü büyük.Ama ben vb 4 sürümü için göze hoş gelen bir tema görmedim henüz.Evet diğerlerine göre çok pahalı.ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı,yada ucuz etin suyu kara olur hesabı,her güzel şeyin bir bedeli olmasıda bence normal..

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
arkadaşlar iyimi sizce ücretler çok pahalı gibi geliyor paypaldan ödeme falan var sanırım ben iş bankasından yapmak istiyorum ama öylebir seçenek varmı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

vBulletin™ 4.1.2 kullanmak istiyorum
örnek: http://www.pcnet.com.tr/forum/

fiyatları çok pahalı acaba başka yolu varmı?
4.0forum classic almayı düşünüyorum. 195dolar diyor :( başka yolu yokmu :(

Çok daha iyisini yine vBulletin yapar. vBseo destekler. vBulletin.org geliştirmek amacı ile paylaşır.

iceboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar , kimse kusura bakmasın ama , vbulletin in işi iş değil , bir lisans 285 dolar olmaz olsa da bu vbulletin olamaz , koskoca microsoft un GB lık işletim sistemleriyle 10 mb lık program fiyat olarak bir tutuluyor ki bu baştan saçmalık , ha şimdi diyebilirsiniz fiyatı boyuta göre biçemezsin , pekala okey , emeğe göre biçelim şimdi windows 7 ultimate ye biçilen emek mi daha fazla vbulletine mi ? ha gene mi olmadı kaliteye göre mi değer biçelim gene okey , windows 7 ultimate vbulletin den daha mı az kaliteli ,, kesinlikle değil , konu vbulletinle işletim sistemini kapıştırma yoluna gitmeye başlıyor , sadede geleyim , eğer ki bir program yapıyorsan ve bu dünya çapında bir satış ile sunuluyorsa buna zaten kazıkla fiyat çakmak kadar saçmalık olamaz ,, ya arkadaşım amerikadaki avrupadaki ekonomi ile türkiyedeki ekonomi bir mi şimdi de 285$ gibi bir fiyata bunu her ülkede satabiliyorsun el insaf! ,, ben öğrenciyim kartımın limiti 500tl ,, vbulletin publish lisans 285$ = 514tl (şu anın karşılığı) ekonomime hitab etmesi bir yana, kartımın limiti dahi almaya yetmiyor ,, hal böyleyken ben nasıl o parayı verip alayım o lisansı , şimdi kimse çıkıpta , e ozaman kardeşim mybb yi kur phpBB yi kur bilmem neyi kur diye çıkış yapıp vbulletini şişirmeye kalkmasın , senin tuzun kuru olabilir,, ama bu sen, ömür boyu alazlanmış orta pişmiş biftek yerken , karşındaki adamın iftar çadırında kısmetine düşen öğünü yemesi gerektiğini göstermez , ki merak ediyorum bunu yazan arkadaşlar o değerli vbulletini kullanmalarını sağlayan windows ,unix vs işletim sistemlerine kaç para verip almışlar , cevap vereyim 0TL ,(%95) ,, veya her gün youtube a girip dinledikleri o güzel müziklerin yer aldığı o güzel albümlere kaç para verdiler ? cevap vereyim 0 TL o sanatçının emeği yok mu kardeşim , hak yemiyor musun sen o müzikleri bedava dinlerken ,, göbeğini kaşıya kaşıya lisanssız vbulletin kullanıcılarını şikayet etmeyi biliyorsun ..e hani mp3 çalarındaki müzikler bedava ne iş ? ,, özetlicek olursam .. vbulletin de dahil bulunduğu lokasyonun ekonomik standardı temel alınıp dünyaya o fiyat üzerinden satış yapan zihniyete karşıyım , ben vbulletin bedava olsun demiyorum elbet , sonuçta bir emek harcanmış , ama böyle bir mantıkla satılıyorken lisanssız kullanıcılara o parayı verip bu haksız düzene arka çıkmadıkları için alkışlarımı iletiyorum .... saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5