Arkadaşlar merhaba.bende yeni bir forum kurdum daha doğrusu kurmaya çalışıyorum.sanırım adresini vermemde sakınca olmaz.www.ebayturka.com
yajlaşık 1,5 ay oldu netten indirdim vbulletin i.3.6.4 sürümü.şimdi ben forumda da yeniyim baya bi okuyorum araştırıyorum.ama net olarak bu lisans konusunu anlamış değilim.Aklımdaki soruları belirteyim.Sizde değerli bilgilerinizle yardımcı olursanı çok memnun olurum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
Lisansız olarak yayın yapan bir siteye uyarımı gelir Vbulletinden lisans alın diye yoksa direk siteyimi kapatırlar.
Bir siteye tahmini olarak ne kadar lisanssız yayın izni verilir.
Lisansı aldık diyelim hali hazırdaki siteme nasıl ayarlamal yapacağım.yada yeniden mi kurmam gerekecek.
Bir sitenin lisanslımı lisanssızmı olduğu nerden anlaşılır.
Diyelimki lisans almadan aniden kapatıldı site.Hostumdan db mi alabilirmiyim.
Şimdilik aklıma takılanlar bunlar
yajlaşık 1,5 ay oldu netten indirdim vbulletin i.3.6.4 sürümü.şimdi ben forumda da yeniyim baya bi okuyorum araştırıyorum.ama net olarak bu lisans konusunu anlamış değilim.Aklımdaki soruları belirteyim.Sizde değerli bilgilerinizle yardımcı olursanı çok memnun olurum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.
Lisansız olarak yayın yapan bir siteye uyarımı gelir Vbulletinden lisans alın diye yoksa direk siteyimi kapatırlar.
Bir siteye tahmini olarak ne kadar lisanssız yayın izni verilir.
Lisansı aldık diyelim hali hazırdaki siteme nasıl ayarlamal yapacağım.yada yeniden mi kurmam gerekecek.
Bir sitenin lisanslımı lisanssızmı olduğu nerden anlaşılır.
Diyelimki lisans almadan aniden kapatıldı site.Hostumdan db mi alabilirmiyim.
Şimdilik aklıma takılanlar bunlar