İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin lisans max kullanıcı

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
merhabalar
bir arkadaşımla vbulletin almayı düşünüyoruz.Şuan ikimizde mybb kullanıyoruz.Vbulletin in illaki bir farkı var.Bu yüzden bir lisans almayı düşünüyoruz.Ömür boyu denen lisanstan aldığımızda 1 site için mi yoksa bir sınırı varmıdır.Merak ettim.
Aydınlatırsanız sevinirim.

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
C

Clivrape

Misafir
hocam, vbulletin 'den tanıdığım var ve bana başka bir lisans sahibinin de lisansını kullanabileceğimi yani ortak kullanabileceğimi söyledi Sınırsız Olmasa Ömür Boyu Denmez ve 195 Dolar Olmaz.. Yinede de Okusun..

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Ben kaç forumda kullanabilirim.onu merak ediyorum.2 Forumda kullanmam benim için yeterli olucaktır.Bu mümkünmüdür.Yoksa her forum için ayrı lisans mı gereklidir.Sözleşmeyi okuyorum.

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
1. Grant of License
Subject to the terms and conditions of this Agreement, vBulletin Solutions grants to you a limited, non-exclusive, worldwide license to install, download and use a single instance of the Software on a single website server ("License") through a single installation. Each License may run one instance of the Software on one domain. Any modification of the Software intended to circumvent the foregoing is prohibited and will result in revocation of the License.

C

Clivrape

Misafir
1. Grant of License
Subject to the terms and conditions of this Agreement, vBulletin Solutions grants to you a limited, non-exclusive, worldwide license to install, download and use a single instance of the Software on a single website server ("License") through a single installation. Each License may run one instance of the Software on one domain. Any modification of the Software intended to circumvent the foregoing is prohibited and will result in revocation of the License.

aynen, kadın bana yalan söylemiş :p :D

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
İki lisans lazım diyor yani :D peki arkadaşlar teşekkürler.O zaman yarı yarı yaparız.
headerdan forums a kadar ben forumsdan footer a kadar o lisence kullanır.
Hepinize çok teşekkürler gerekli cevabı aldım konu kilitlenebilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.