İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin lisans

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Bilenler için komik bir soru olabilir ama yinede soracağım.Araştırdım net bir cevap bulamadım. vbullet lisansını ömür boyu sınırsız alabiliyormuyuz ve alabiliyorsak sınırsız fiyatı nedir?

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
www.vbulletin.com adresinden kredi kartı veya paypal ile satın alabilirsiniz. Lisans ömür boyudur zaten , ancak güncelleme süresi 1 yıl olması gerek , fiyatı 195 $ dı galiba

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
hocam güncelleme derken güncellemede ücret veriyormuyuz

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
hocam güncelleme derken güncellemede ücret veriyormuyuz

güncellemeyi şu şekilde örnek vereyim misal aldınız lisansı 3 8 6 sürümünü kullanıyorsunuz vbulletin 3.8.7 sürümünü piyasaya çıkardı sizde bu sürümü panelinden indirebilirsiniz eğer güncelleme süreniz varsa tabi , güncelleme süreniz dolduğunda 3 8 6 üzeri kullanamayacaksınız anlatabildimmi

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Yani lisans süresi dolduğunda güncelleme yapabilmemiz için yine ücret vermemiz gerekiyor.Çok fazla değildir umarım.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Yani lisans süresi dolduğunda güncelleme yapabilmemiz için yine ücret vermemiz gerekiyor.Çok fazla değildir umarım.

evet öyle , zaten lisans aldığınız 4 sürümü ile 3.8x kullanılabilir 2 sürüm seçeneği sunuyorlar şimdi 3 8x in kendine göre yükseltmeleri var 4 ünde kendine göre , güncelleme gereği duymazsınız merak etmeyin ;)

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
İleriye dönük söylüyorum güncelleme ücreti ne kadardır?

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
İleriye dönük söylüyorum güncelleme ücreti ne kadardır?

hiç bilmiyorum vbulletin kullanıcıları umarım konuya yazarlar ücreti , sürüm güncellemeleri zaten pek bir yenilik teşkil etmiyor güvenlik açıkları vs. kapatmak amaçlı güncellemeler oluyor vede ufak değişikler

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
İlgilendiğin için teşekkürler.

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
vbullet kadar iyi olmaz biliyorum ama diğer forum sistemlerinden hangileri daha iyidir sizce. Smf ,phpBB tavsiyeleriniz benim için önemli.

WonderWorker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
IP Board İyiye Benziyor.Ama Pek Kullanan Yok.Açacaksan Free, MyBB Kur.Tema Desteği vs. İle Birebir vB Görüntüsü Elde Edebilirsin

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Hocam doğru söylüyorsunda vbullet 285 dolar istiyor.Ayrıca donanımforum gibi büyük sitelerde bile ücretsiz forumları kullananlar var.Demek istediğim kullanışlı esnek bir alt yapı lazım bana. En çok kullanılanın hangisi old. öğrenmek istiyorum.

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Mybb sanki Smf den daha iyi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.