İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBulletin Owned Lisans Alma Hakkında Bir Soru ?

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
kredi kartı yada sanal kart ile alabilirsiniz, ancak paypal ile alırsanız anında lisansınız aktif olur, diğer ödeme seçeneklerinde beklemeniz gerekiyor elle onaylandığı için.

kredi kartınızda yoksa, forumda paypal'ı olan herhangi bir arkadaştan rica edip, ödemeyi yollarsanız eft ile, oda sizin adınıza lisans satın alır, ben bizzat yardımcı olabilirdim ama bu aralar işlerim çok yoğun internete vakit ayıramıyorum, o yüzden sizi gereksiz yere bekletmek istemem forumda bu işi yapan arkadaşlarda var.

HoST13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yada forumlarda adınza lisans alan arkdaşlar var;)

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler...
Birde ben bir paypal hesabı aldım ama hiç bişey bilmiyorum.Bu paypal hakkında sizlere ufak bir soru sorucam : Normal bir kişinin banka hesabına havale ile para yatırır gibi paypal hesabımıza da havale ile para yatırabiliyormuyuz...

Jonturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır yatıramıyorsun. ancak başka bir paypal hesabında transfer edilmesi lazım

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ok anladım.O zaman forumda güvenilir bir arkadaş bulup öyle para transferi yapmammız lazım.Peki vbulletini güncelleyeceğimiz zaman ne kadar ücret ödüyoruz...

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Lisansı aldığın andan itibaren 1 Yıl içinde bedava
Sonrası yıllık 30$ diye biliyorum

mavikaplan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ownde Lisans (Ömür Boyu Lisans ) Demek oluyor.Yani birdaha ücret ödemiyorsunuz...

Ama güncellemelerde bir ücret ödüyorsunuz galiba.Bu ücret ne kadar bilen varmı ??

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
evet ömür boyu lisansa sahip oluyorsun, 1 sene boyunca hertürlü güncelleme/patch dosyalarından faydalanabiliyorsun, 1 senenin sonunda tekrar 30$ ödeyip güncellemelerden faydalanmaya devam edebilirsin, ödemez isen, lisans geçerli olur sadece güncellemelerden faydalanamazsın (versiyon yükseltmesi) okadar ama patch dosyalarını hala indirebilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.