İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBulletin Radyo Kurulumu / Yardim

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bi vbulletin forum sitem var. radyo kurmak istiyorum. ama radyo sayfa geçişlerinde kopmucak ve google den aramaa sonucu alt sayfalara gelicek userlerde direk yayin giricek. böyle bi radyo kurabilimiyim

eklentisi felan varmi?

yada Başka yöntemlerle bilen varsa yardimci olsun lütfen.

Kolay gelsin.

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sayfa geçişlerinde kopma olur, fakat her sayfada gösterip google'dan gelen ziyaretçiyede direk yayına girebilir eskiden kullanıyordum forumun üstüne çubuk şeklinde yapılıyor.ftp dosyalarını verebilirim, bir de kod ekliyordun sanırım forumhome'a onları unuttum :eek:

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saolasın arkadaşim daha kesin çözümler yokmu ya :(

aLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
googleden gelen ziyaretçilere çalma olayı olmaz bence

Misafir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
İnanın hiç tavsiye etmem, bence sayfayı 1 kb bile ağırlaştıracaksa kurulmamalı. Mesela ben bannerda 1 kbın dahi hesabını yaparım, 1 kb ı dahi önemserim.. 13 kb olan banner yerine 12 kb olan bannerı tercih ederim, sayfa çok hızlı açılmalı. Aramada çıkacak olan sitelerden 1 kb daha hafif olmak buyuk bir avantajdır.( Belkide bu kadar önemsememek gerek)

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
@Misafir

Keşke Küçük Font kullansaydın Sonuç olarak herkes okuyabiliyor :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.