İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBulletin SEO Satın Alma

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar Bir arkadaşım forum acmaya karar verdi ve uzantıların konu adı ve mesaj adı ile acmayk istediği için en uygun forum vBulletin SEO olduguna karar verdi.

Forum Sadece 1-2-3 konu içinde detaylı içerik olucak

Ama bu forum hakkında fazla bilgisi yok bu konuda tecrübesi olan kişilerden bir kaç bilgi almak istiyor.

1- vBulletin SEO Satın almanın resmi sitesi ?
2- vBulletin SEO Kurulumu Kolaymı
3- vBulletin SEO exra eklentisiz sadece seo lu şeklind euygun fiyatı

Yukarıdaki saydıgım konularda yardımı olanların mesajlarını bekliyoruz

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
projeniz ileriye dönük ise vBSEO tavsiye ederim, sürekli geliştirilme aşamasında ve dünyadaki bir çok forum tarafından yaygın olarak kullanılıyor, fiyatı 149$, yıllık yenileme fiyatı ise 35$. detaylar: www.vbseo.com

eğer biraz daha beklerseniz vbseo açık kaynak kodlu sürümünü yayınlayacak pek yakında böylece eklentiyi çalıştırmak için ioncube v.b. gibi yazılımlar kurmaya gerek kalmayacak ve serverı fazla yormamış olacaksınız. (belki yayınlanmıştır bile takip edemiyorum)

eğer projenizin sürekliliği henüz belli değil ise, zoints ile başlayabilirsiniz. vbulletin lisansı satın almanıza müteakip, vbulletin.org hesabı edinerek zoints vbulletin seo eklentisini indirip kurabilirsiniz.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Merhaba arkadaşlar Bir arkadaşım forum acmaya karar verdi ve uzantıların konu adı ve mesaj adı ile acmayk istediği için en uygun forum vBulletin SEO olduguna karar verdi.

Forum Sadece 1-2-3 konu içinde detaylı içerik olucak

Ama bu forum hakkında fazla bilgisi yok bu konuda tecrübesi olan kişilerden bir kaç bilgi almak istiyor.

1- vBulletin SEO Satın almanın resmi sitesi ?
2- vBulletin SEO Kurulumu Kolaymı
3- vBulletin SEO exra eklentisiz sadece seo lu şeklind euygun fiyatı

Yukarıdaki saydıgım konularda yardımı olanların mesajlarını bekliyoruz

Vbulletin forum yazılımı ve vbseo da vbulletin forum üstüne kurulan SEO add-on u yani eklentisidir.

vbulletin i www.vbulletin.com dan
vbSEO yu www.vbseo.com dan alabilirsiniz.

Kurulum kolay, yardımcı olunur forumda.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zaten resmı sıtelerınde turkce destek bolumu mevcut, eğer yoğun bır forum olacaksa tavsıye etmem kendı forumumda kullandım sonra lısansı sattım butun sıstemlerı kullanıyordu :) ama az konu varsa ıyı bır olay tabı

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
zaten resmı sıtelerınde turkce destek bolumu mevcut, eğer yoğun bır forum olacaksa tavsıye etmem kendı forumumda kullandım sonra lısansı sattım butun sıstemlerı kullanıyordu :) ama az konu varsa ıyı bır olay tabı
senin forumun sanırım frmtr den r10 dan ve iyinetten daha büyük forumumuz bu sitelerden daha yoğun olucaksa ne kullanmalıyız?

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel bir optimizasyon yapilirsa çok fazla kaynak kullanmaz
bu arada eğer hostlarda barinacaksaniz vbseo ve vbulletin ile çok uzun ilerleyebileceğinizi sanmiyorum hostcunuzla ileride yollariniz ayrilir
eğer serverin varsa hiç düşünme kur bence

aLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni 3.1.0 versiyonunda dosyalar şifresiz olduğu için fazla etkilemiyor artık serveri

islam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar sanırım satın alma bolumune gelene kadar ucretlerı gostermıyor veya benım gözumden kacmıs

vb full 150 dolar da vbseo ne kadar acaba bılen var mı bıde vb nın 79 dolarlık olanı var bunun ekstraları nedır acaba :(

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
arkadaslar sanırım satın alma bolumune gelene kadar ucretlerı gostermıyor veya benım gözumden kacmıs

vb full 150 dolar da vbseo ne kadar acaba bılen var mı bıde vb nın 79 dolarlık olanı var bunun ekstraları nedır acaba :(

79$ olan leased (yıllık) lisanstır, yani forumu kurarsın ve bu tarihten itibaren her yıl 79$ ödersin ve o yıl içinde çıkacak tüm güncellemelerden faydalanırsın, aksi takdirde forum yazılımını serverdan silmen gerekir. Owned lisans ile arasındaki tek fark budur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.