İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBulletin şifrelenmemiş şifreler

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Foruma yeni üye olanların şifreleri veritabanına girerken şifreleniyor. şifrelerin şifrelenmemiş hali tabloda yeni bir kolon oluşturularak oraya insert edilebilirmi? vB çok karışık kodlama yapmış uğraştım ama bir türlü kodlama yapamadım

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Foruma yeni üye olanların şifreleri veritabanına girerken şifreleniyor. şifrelerin şifrelenmemiş hali tabloda yeni bir kolon oluşturularak oraya insert edilebilirmi? vB çok karışık kodlama yapmış uğraştım ama bir türlü kodlama yapamadım

Evet yapilabilir.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
nasıl yapabilirim
yardımcı olabilirmisin?

Şifreler üzerindeki varolan kodlama geri çevrilemez, o algoritma tek yönlü.
Bu sadece kullanıcının bir sonraki login olması durumunda yapılabilir.
Şifre girildiği şekilde yeni bir kolona kayıt edilebilir.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Giriş kısmında parola kısmını çift kolon yapıp kolonları birbirine doğrulatıp tekini normal kısma tekini de ayrı açtığın kolona yazdırabilirsin sanırım.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ben kullanıcın üye olurken girdiği şifreyi $_post yoluyla alıp veritabanına girmeyi denedim (register.php dosyasında) ama bembeyaz sayfa geldi çalışmadı register.php .

kullanan yada yapabilen arkadaşlar kodlama kısmında yardımcı olabilirlermi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.