İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin sitemdeki konular indexlenmiyor farklı bir durum var

TeBo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze forumunuza yeni üye oldum fakat bu olayı heryerde aradım bulamadım.

Vbulletin sitemdeki konular indexlenmiyor aksine postlar ve yeni üyelikler indexleniyor arada 1 en fazla 3 tane konu belki indexleniyor fakat ben konularımın indexlenmesini istiyorum sebebi nedir bir türlü bulamadım lütfen yardım edin

sitemde vbseo kurulu + vbseo sitemap kurulu + robots.txt var

ziyaretçilere konularım açık . herşeyi yaptım ama hala indexletemedim yenide değil sitem

reklam olurmu bilmem ama siteyi isterseniz diğer postumda verebilirim reklam olmaz umarım

site bi abimin bana rica etti konuyu araştırmam için ama hala bulamadım.

sizden rica ediyorum lütfen yardımcı olun :(

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Site adresinizi ekleyebilir misiniz? Çok önemliyse özel mesajdan da olur.

cyber_link

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
arkadaşlar aynı sorun bende de başladı. 3 ocakta kurduk siteyi. mybb tabanlı forum. sitemap, robots.txt seo vs her şey ayarlı. ilk bir hafta sorun yoktu. her şey indexleniyordu. ama ne olduysa son 10 gündür bir gariplik var. googlebot çıkmıyor siteden ama dizindeki url sayısı yerinde sayıyor. dolayısıyla sayfaya ne gelen oluyor ne de giden. anlamadım gitti. :peh: sizce ne olmuş olabilir? adres için.

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
arkadaşlar aynı sorun bende de başladı. 3 ocakta kurduk siteyi. mybb tabanlı forum. sitemap, robots.txt seo vs her şey ayarlı. ilk bir hafta sorun yoktu. her şey indexleniyordu. ama ne olduysa son 10 gündür bir gariplik var. googlebot çıkmıyor siteden ama dizindeki url sayısı yerinde sayıyor. dolayısıyla sayfaya ne gelen oluyor ne de giden. anlamadım gitti. :peh: sizce ne olmuş olabilir? adres için.

Konuyu vbulletin kategorisi acmisiniz sizin siteniz mybb

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.