İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin uye olunca yasaklaniyo.

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Baslikta da belirttigim gibi herhangi biri uye olunca uyeligi kabul ediliyo ama foruma yonlenince banlaniyo bu hakkinda yardim edebilecek arkadaslar pm ile siteyi gonderebilirim kullanici adi ve sifreyide gerekirse msn yoluylada gorusurum.

Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
No reason was specified.

Yasaklandığınız süre: henüz yok

gelen mesaj bu.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
sanırım şöyle birşey olabilir email aktiflenmiş üye grubu vardı onların ayarlarında değişiklik yapıp foruma giriş iznini hayır yapmış olabilirsiniz. vBulletin biliyorsanız ne demek istediğimi az çok anlamışsınızdır eskiden vbulletin bilgilerime dayanarak söylüyorum.

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vbulletin bilgim pek yok bi arkadasim istedi ona kurdum hersey iyi guzel gidiyodu butun eklentilerini yaptim ayarlarini yaptim bu sorun olmaya baslamis sorun nezaman basladi bilmiyorum uye gruplarini duzenlerken banned useri sildim yeni uye olarak olusturdum ayriyetten tekrar banned user olusturdum gerekli yetkileri girdim ama uye olununca yasakliyo banned user'a bakiyorum orda user gozukmuyo.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
işte o grupları düzenlerken üyeliği aktif eden üyeyi sistem yasaklı üye diye görüyor. Üyelik grup yetkilerini dikkatli bir şekilde inceler iseniz sorunu göreceksinizdir.

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
phpmyadmine gir ve "SQL" yazan yere tıkla. Oraya şu komutu gir;
PHP- Kodu:
UPDATE user SET usergroupid = '2';
,
sonra "user" adlı tabloda kendini bul ve "usergroupid" ini 6 olarak değiştir. hepsi bu

arastirirken boyle birsey gordum gene ayni problem ama olus sekli farkli sadece ben 2 yaptim herkez normal uye oldu biraz daha ugrasilmasi lazim ama okadar bilgim yok.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Admin Kontrol Panelinden Usergroup Manager'e girin (Türkçesi Üye Grupları Yöneticisi olabilir),

This Usergroup is not a 'Banned' Group
(Setting this to no will cause the group to be treated as a banned group, this will prevent the sending of email notifications, show a banned error message on the permission error pages and other unspecified behaviors.)

Bu satırı bulun, eğer Evet/Yes olarak seçiliyse bunu Hayır/No olarak değiştirin ve Güncelle/Update butonuna basın en altta.

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GNeRaL saol ama sorunun neyden kaynaklandigini buldum bay bayan eklentisinden kaynaklaniyomus butun eklentileri pasif yaptim her actigim eklenti icin ayri ayri uyelik actim sorun bay bayan da cikti onu kaldirdim hersey duzeldi herhangi bir durum yok ilginizden dolayi peep, Swan ve GNeRaL'e tesekkur ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.