İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBulletin v 3.5.0 Türkçe Dil Paketi

Türkçeleştirme Çabalarım Olumlu mu?

• Kullanılan toplam oy
    13
C

cagdas70

Misafir
vBulletin Forumlarındaki en büyük sıkıntının admin panellerinin Türkçe olmamasından kaynaklandığını gördüm. Bu yüzden vBulletin v 3.5.0'i tamamen Türçke'ye çevirmeye başladım. ACP-MCP kontrol paneller ve bazı pluginler ve ürünler dahil yavaş yavaş Türkçeye çeviriyorum.

Versiyonun 3.5.0 olmasına rağmen 3.0.x vbulletin forumlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

NOT : Türkçe dil paketini mümkün olduğunca çok siteye kopyalarsanız çok iyi olur. Bu konudaki eksik çok fazla olduğundan çok fazla ilgi görecektir.

vBulletin v 3.5.0 Türkçe Dil Paketi v 1.8.0

Rar Şifresi : www.pcdg.org

NOT : Daha Fazla Türkçeye çevrilmiş Türkçe Dil Paketlerini verdiğim versiyon numarsı ile takip edebilirniz.

C

cagdas70

Misafir
Son sürüm dil paketi budur. İsteyen yükleyip kullanabilir. Daha sonraki sürümleri bu şekilde dağıtmayacağım isteyenler bana yazıp talepte bulunabilirler.

K

KIFO

Misafir
link

Megaupload linki uçmuş. Şunu rapidshare.de ye upload edermisin. Ayrıca emeğine gösterilen saygısızları bende kınıyorum. Sen hiç kafanı yorma.

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş rapidshare v.s ye de yüklesen link yine uçacak sen en iyisimi forum.iyinet.com a yükle..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Dosyayi indiren varza zipleyip bu baslik altina attach ediniz.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
sen iyisimi yolla onu bana rar şifresini kaldiralim trdownload.org de yayınlayayım ben onu php scriptler başlığında veya bi free sunucuya at websamba vs ekle siteye be onaylarım

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3.5.1 sürümü için olan çevirimmiş. Import ederken ignore seçeneğini aktif ederseniz sorunsuz yükler. Bu arada zip li dosyanın içinde 2. bir rar var. zip le sıkıştırınca 109 kb tutuyor. Rar ı da iyinet kabul etmedi, 97kb de limit olunca ikisini birleştirmek zorunda kaldım :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5