İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletini subdomaine taşımak

• Konbuyu başlatan Orion
  • Başlangıç tarihi
O

Orion

Misafir
merhaba arkadaşlar. vbulletim forumum şu anda site.com gibi bir adreste yani ana dizinde mevcut ve öyle indexli google tarafından.

ben forumumu forum.site.com altına taşımak isiyorum

RewriteEngine On
RewriteRule (.*) http://forum.site.com/$1 [R=301,L]

htaccess kodunu kullandım googleden gelen ziyaretçiler forum subdomainine yönlendiler fakat ben ana domaine wordpress kurmak istiyorum. ama kuramıyorum hemen forum subdomainine yönlendiriyor. sadece vbulletin için gelen ziyaretçileri nasıl forum.site.com a yönlendirebilirim? (vbseo kullanıyorum)

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Öyle bir alt yapı yok tarayıcın nasıl algılasın senin bu adam foruma geldi foruma yönlendireyim diye :)

Ana dizinde kuracağın WP den foruma link ver manuel olarak girsinler

O

Orion

Misafir
Öyle bir alt yapı yok tarayıcın nasıl algılasın senin bu adam foruma geldi foruma yönlendireyim diye :)

Ana dizinde kuracağın WP den foruma link ver manuel olarak girsinler

arkadaşım htaccess de yönlendirmeler yapılıyor tarayıcıyla ne alakası var

T

trgy

Misafir
Google aramalarındaki sonuçlar değişene kadar bekle. Daha sonra yönlendirmeyi kaldır ve wordpress kur. Başka türlü yapamazsın.

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
bak şimdi diyorsun ki sadece forum için gelenleri foruma yönlendirmek istiyorum
bu dediğin şey hani siteler ip girişlerine göre tr için tr.siteadresi.com a yonlenir gibi soylemişsin demiş olduğun şey buna benziyor buda tarayıcıya göre yapılıyor.
senin dediğin gibi bir kavram yok her gelen index.php yada index.html girer eğer sen 301 vb yonlendirmeler koyarsan direk olarak yonlendirme koyduğun adrese giderler yapman gereken aciliyeten

Eski linkleri kaldırma isteği göndermektir

ve http://url.sorf.net/ping ping servisleriyle içeriğini googleye hızlı tanıtmak

Wordpress te ise forumuna link vermek forum gibi. Başka bir şekilde olması söz konusu değildir.

O 301 ve diğer yönlendirmeler genellikle index.php ve index.html olanların sorununu cozmek için kullanılıyor. index.html acması gereken yerlerler index.php acıyor olduğu için o sekilde yönlendirmeler yapılarak kişiler index.html i actırıyor.

O

Orion

Misafir
teşekkürler cevaplarınız için 500 kadar sayfa indexlemiş hemen yeni linkleri. bir kaç gün daha yönlendirmeyi tutacağım. 301 yönlendirmeyi eski linkleri yeni link olarak gösterttim. teşekkürler arkadaşlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5