İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vds Sponsor?(Büyük Silkroad Proje)

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar VDS sponsor olurmu bilmiyorum biraz ağır kaçar farkındayım ama 1 2 ay sponsor olması yeterlidir. Silkroad oyunu için bir server kurucaz 0 bug 0 hata ile herşeyi hazırdır. Ko için sponsor vds verenler var burdada veren olucağını düşünüyorum ve server müthiş olacağı için 300 ile 600 arası user garanti ediyorum. Bu süre zarfında rahatca satışımızı yapıp 1 ay içinde vds mizi kendimiz karşılamaya başlayacağımıza eminim. Sadece 1 2 ay kadar sponsor arıyorum. Umarım bi sponsor bulurum.:)

Şimdiden Teşekkürler...

hyltcasper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu işlere sermaye ile başlanıyor malefef :| ben de metin2, knıgt, silkroad, cs serverları üzerinde çalışıyorum. (Yıllardır) Bir kere sponsor olan olmadı.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Sponsor olanın karı nedir bu işten? Biraz açıklar mısın?

RecLast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk ay olamayacak ne yazıkki :S Fakat sonrasında zaten kendim alıcam. Sponsorun reklamıda sitede olacak. Bu yüzden serverda lag olmadığını görenler sizden almak isteyecek.

Silkroad üzerine nasıl çalıştın mrk ettim? buglu emulatörler ile tutması imkansız zaten. Ben Size orginal files lerla server açmaktan bahsediyorum.Sermaya gerek farkındayım ama ne yazıkki yok. Ama tutacak bi server olacağına eminim. Sadece 1 ay karşılayacak bi sponsor lazım yani :S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.