İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ve adsense

H

hibrahim

Misafir
hangi yorumu bie birakiyosun:) verdigin adreste dikkat edilcek bir seyyokki google reklamlari ingilizce sayfa aten ingilizce...

W

wow_cek

Misafir
dikkat etmedin heralde yukarda diyor 'in ne demek oldugunu biliyorsundur heralde

H

hibrahim

Misafir
ya wow_cek gerçekten kusura bakma sanırım kötü bir gundeyim ama hala o siteyi farklı kılacak birşey göremedim:)

W

wow_cek

Misafir
önemli degil googlenin bu kadar boş verecegini zannetmiyorum google araştırma yapmıyormu bize olsa dibine kadar araştırıyor sitelerinin çogunda var nasıl iş anlamadım

H

hibrahim

Misafir
wow_cek şmdi ben gene anlamadım desem salakmısın fln diceksin ama ben yine anlamadım sitenin illegal olmasını mı diyorsun. ağzından kerpetenle laf alıcam:)

H

hibrahim

Misafir
ben bağlanabiliyorum ama sanırım baen bölgesel sorunlar oluyor benimde bağlanamadığım zamanlar oluyor...

C

canm

Misafir
hibrahim,
arkadas yasa dısı ıcerık ten bahsedıyor.
sayfasında gordugun gıbı xp download etmene ızın verıyor.
e tabı dogal olarak ta google'ın bu sıteye reklam vermemesı gerekıyor.

W

wow_cek

Misafir
bende zaten site oldugu için bu konuyu açtım içerikten felan degil

C

canm

Misafir
arkadaslar bunu harıcı mı kalmıs :)
yasa dısı ıcerıklı sıtelerde Google reklamlarını yayınlayamassınız..
kural boyle, arkadasta nıye bunu takıp etmıyorlar dıye yakınıyor :)
Turkce sıtelere zar zor adsense koyudurup en ufak bır clıck arıtısında adsense ten atarlarken. ıcerıge nasıl musade edılıyor dıyor.

H

hibrahim

Misafir
heh şöyle ya:)
bence google bu adsense ye biim düşündüğümü kadar önem vermiyor.
istatiskleri ancak bu kadar acemice yapılabilir.
raporları listeleyeceğim 23-27 eylül arasındaki raporlarda 27 eylulde 1000 gösterim varsa 25-27 eeylul arasındaki raporlarda 27 eylulde 1100 gösterim var....

dediğim gibi bence o kadar çok önem vermiyor.

C

canm

Misafir
haklı olabılırsın ama su anda dunya uzerındekı en ıyı reklam networku :)
sen bi de diyerlerinin halini dusun :)

google dan sonra cok saglam olan bırde fastclick.com var..

H

hibrahim

Misafir
o yönüne birşey demiyorum allah bereket versin googla danda google a reklam verenlerden de en kötü gunde 2-3$ 20-40 tıklamadan bu da 10-30 cent ediyor click başına..

iyi para:)

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar bu konuyla ilgisi yok ama sizi bulmuşken birşey sormak istiyorum bundan bir hafta önce adsense hesabımda bir miktar para vardı üç dört gündür hesabım sıfır gösteriyor neden olabilir

C

canm

Misafir
dogrudur.
sana soyle soyleyeyım,, rakam vermek yasak oldugu ıcın mıktar soylemeyecem ama cok yakınca arkadaslarım ınanılmaz mıktarlarda para alıyorlar googledan, ceklerı bızzat gordum :)

H

hibrahim

Misafir
wow_cek o google ın istatisklerinin ne kadar acemice olduğunu gösteriyor..

sen baktığında google hesabına geçmişti parayı ancak daha sonra o clicklerin sayılmadı ve para hesabındna düştü bende çok oluyor bi bakıyorum 60 cent var sonra bi bakıyorum 50 cent e düşmüş.. sonra birden 5$ a çıkmış vs....

C

canm

Misafir
hesabını guncellıyolardır.
bugun yada yarın sabah 10 ıtıbarıyle duzelır o merak etme.

hibrahimin dedigi gibi bazen yanlıs verler gozukuyor ama duzeltıyorlar yanı hakkını yemezler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.